Розино - Ехо

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Розино - Ехо

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Нед Май 30, 2010 11:44 am

Искам да попитам съфорумци за маршрута между село Розино и хижа Ехо :) Не видях да има подобна тема из форума, дано да слагам тази на правилното и място. Въпроса ми е прост: Може ли да се измине с едно двуколесно жЮвотно :evil: тикайки, бутайки, на рамо, през врата и т.н. ? Е, ако има равно, може и да го яхвам от време на време :) Тръгвам от Розино......ако тръгна де :P , щото е под въпрос.......
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Re: Розино - Ехо

Мнениеот boriss13 » Нед Май 30, 2010 12:10 pm

Mаршрутът е малко тегав и ако нямаш подготовка(не си го минавал пеш) не ти го препоръчвам.Прочети ТАЗИ тема, много е увлекателна и най-вече полезна!
Успех! :peace:
Също така и ТАЗИ тема
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот ИНОПЛАНЕТЯНИН » Нед Май 30, 2010 11:32 pm

Знам за разказа ;) Пък и аз отивам там основно за друго - колелото е един лукс, и допълнителен багаж, който ще помъкна с мен :D , ако остане време може и да покарам в района.... :P Ама добивам представа.....маршрута не ме плаши по-никой начин :nuts: :evil: . Отиването от Русе е проблем, ама да видим....всичко е АКО тръгна :P
Аватар
ИНОПЛАНЕТЯНИН

Рейтинг: 1588

Мнениеот МИКИ МАУС » Пон Май 31, 2010 7:51 am

След като си от Русе - по лесно става от Рибарица+ :wavey:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот рс » Пон Май 31, 2010 8:18 am

През хижа Хайдушка песен също става. През Рибарица има един стръмен участък преди билото, а в този вариант си е средно стръмно през целия път
От Розино си е черен път нагоре, през Дългата поляна. Има и по-полегати дърварски из района, ако не можеш да караш по стръмно.
Правилник:
И император на форум да си, все тая.
рс

Рейтинг: 1610

Назад към Общ форум