red_bull написа:Първо ФОКС за 2011 година са направили вилки с по 180 мм ,тамън да не се отказваш от вилката заради хода!
Второ карал съм и Марзочито и Фокса и мога да кажа че съм по доволен от Фокса!Варианта на 36 от 160 мм са повече за слоупстайл и фрийрайд!
Трето цената на Фокса си заслужава защото те са едни от най-престижните производители на вилки!
Четвърто (няма да има пето

) доколкото гледам по форумите не я хвалят 55-цата много!
Първо, не виждам смисъла на твоето ПЪРВО.
Второ, и аз съм карал марзочита и фоксове. и кво? и ако 160мм са за фрийрайд, тогава за кво са ми 180мм в еднокоронна вилка? я прегледай пак за какво е предназначен фокс 36 160мм!
Трето, те и марзочи са едни от най-престижните, ама окъкаха положението последните 2 години, и то много.
Четвърто, 55 я хранят заради гърмящи АТА патрони и луфт. просто не си земаш версия с АТА, а луфта чувам, че е поправим.
Аз обаче мога да измисля и пето - не е задължително една вилка да е скъпа, за да е хубава. давам и конкретен пример - маниту травис сингъл 2008 - стъпа ми на 650-660лв. чисто нова от CRC преди около 4 месеца. далеч далеч по-напред е от домейн (и домейн съм карал, таман 318-ка). чисто и просто за мен разликата от поне още 1100-1200лв. за фокса не си заслужава, в сравнение с манитуто - нито ще усетя толкова по-малкото грамове, нито пък откъм работа ще е кой знае колко по-добро, нито пък на външен вид ще е по-забележимо или по-шантаво (обърнатата арка на маниту трудно ще я бие нормалната на фокс)... единствения пляс на фокс с/у маниту според мен е проходната ос - с QR-и за бърз монтаж при фокс и с болтчета за шестограни при маниту. ама тва са дребни трески, които въобще не дразнят.
п.п. брех, мойто "5" стана много голямо...

Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.