Проверявайет от какво са уплътненията ви и съвместими сли са със силиконови смазки. .
Би ли цитирал марка, модел, размери на семеринг за вилка, който е направен от такива "популярни гуми"?
Не задълбавай толкова бе!
Човекът е специалист по принцип. Не е специалист по веломеханика и велоамортисьори.
Не знам кое от какво е направено, поради липсата на иформация за материала от производителя. Нищо не струва да са си устойчиви и на силиконови масла - но тук, във форума, се коментира повреждане на гумени детайли от спирачни масла и различни греси. След като става дума за нови неща, не по-стари от десет години, излиза, че производителите имат навика да залагат такива 'бомби' в нещата си. Ако нещо е активно към еластичните неща, това са силиконовите препарати, синтетичните масла и метанола. А вие даже от спирачна течност се опасявате! Затова писах да се провери дали е редно да се пръска силиконов препарат. Някой отговори правилно да четем какво пише в упътването.
Ак ми кажете от какво са еластичните неща, аз мога да напиша на какво не издържат.