shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
RockShox написа:Защо не си купиш новия Scot Voltage yz 0.3- http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 315&lang=2
и не смениш по нататък вилката с мека? Поне за мен това е оптималния вариянт, но не забравяй каската
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
RockShox написа:Втора ръка Dirt Jumper 3 , ще го вземеш на цената на ново Duro Dj- мисла, че Dirt Jumper-а е по удачен избор,въпреки че според мен е абсолютно дърво сравнение с мойта Tora 302
uBaH написа:hakera1980, сигурно го пиша за пети път ама нищо.
Относно YZ 2 - не става за DJ, не и с компонентите от магазина![]()
Вилката е само и единствено за кроскънтри. Не смея да я използвам другояче, че не знам какво може да стане. Каплите са едностенни - не знам колко тежиш, но аз съм 60 кг и като имаш в предвид, че не карам кой знае колко агресивно (за скокове да не говорим), пак успях да поизкривя задната.
Това е за Voltage YZ 2 (2009) и от личен опит.
Както ти препоръчаха по-горе, този 0.3 май си е оферта - не плащаш скъпа вилка, която така и така няма да ползваш, така че лесно ще си я смениш в последствие
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта