dEcLiNe написа:100![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dEcLiNe написа:100![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CaXky написа:Исках аз да напива 1-я коментар на 100-та страница
_SoRa_ написа:Е, нали има страница 123, 234, 456 ... 1000, 10 000, 100 000
dEcLiNe написа:След ракия, бирата влизала много лесно бе!![]()
![]()
![]()
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
BurNiNg_IcE написа:Как мога да накарам КМPlayer да не сече на филми с HD качество...идеи...може ли да е от процесора - 2.8ghz?
Някой от София, който е преинсталирал Windows, ако може да го стори и на мойто компютърче, ще има бира.
Krismars написа::offtopic:BurNiNg_IcE написа:Как мога да накарам КМPlayer да не сече на филми с HD качество...идеи...може ли да е от процесора - 2.8ghz?
Някой от София, който е преинсталирал Windows, ако може да го стори и на мойто компютърче, ще има бира.
Изтегли си правилните кодеци.В замунда мисля може да намериш каквото ти трябва.
![]()
Онтопик: НЕ мога да заспя.Пак ме хвана безсънието и лошия късмет.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:А тема кой с кого срал няма ли да има скоро?!
boriss13 написа:...
Едит:то вече имало....![]()
![]()
![]()
hitar_potar написа:boriss13 написа:...
Едит:то вече имало....![]()
![]()
![]()
бухахахахахахха![]()
![]()
KMP си върви със собствен пакет кодеци.Krismars написа:Изтегли си правилните кодеци.В замунда мисля може да намериш каквото ти трябва.
![]()
Като професионален интернет хейтър, само от такъв въпрос ме засърбяват пръстите да потърся и да сложа още единCaXky написа:Сега пък какво съм направил , та пак ми сложихте минуси
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта