Здравейте отново от мен.
Мина много време, но и много неща се случиха междувременно

И тъй като съм поискал съвет, се чувствам длъжен да споделя и какво се случи по-нататък...
Явно мсм02 също четат форума, тъй като получих коментар относно поста си още докато контактувах с тях по мейла през юни.
На 7ми юли изпратих детайлни снимки на рамката, серийния номер, гаранцията и естествено проблема. Тази информация доколкото разбрах е била препратена към scott usa.
На 29ти попитах дали има развитие и ми беше отговорено "Здравей Хххх, новата ти рамка е тука, ела да си я вземеш или ми прати старата по еконт, за да пратя новата."
Не исках по еконт, а и бях надалеч от колелото, така че като се прибрах преди няколко дни свалих каквото можах от него като останаха педалите и вилката - нямам такива ключове, а и не мисля, че бих се справил кадърно...
Така днес го занесох в магазина на българия 81б и го оставих. Утре срещу 10 лв за преместването на частите ще ида да си взема новата рамка, която идва също с гаранция.
С изключение на бавната имейл комуникация (така и не съм звънял по тел., пък не съм и бързал, понеже имам друг байк на разположение) мисля, че всичко е окей.
Мога да кажа, че съм горд собственик на SCOTT и да похваля Петър Спасов за отношението му
Case closed.
Дано не се случва никому.