Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Здравейте, искам да попитам ухото за задния оптегач сменяемо ли е на SPR Apolon . Решил съм, че ще взимам него защото имам бюджет от около 400лв и след доста четене във форума разбрах, че е най-одачно за тези пари . Чакам отговор Благодаря предварително >
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител
освен това е еднакво с ухот нанякои модели драг уан,а и на други велосипеди и освен това цента му много варира в зависимос от това къде ще го купиш.аз съм купшуа за 10 и аз 15лв. едно и също е
повече информация и снимки има в майспейса и фейсбука,ако някой се интересува да рови там.имам и скайп: wicked_and_wild,за повече контакти ползвайте разклонител