Drag F4 ще издържи ли на....

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag F4 ще издържи ли на....

Мнениеот lorda1 » Сря Юни 02, 2010 12:39 pm

Здравейте.Много съм раздвоен в избора си.Писах тема са предна спирачка и т.н.Та дилемата е следната.Имам следните части:капли-предна mach1 2.3disc с Формулска главина.Задна-Remerx jumbo с формулска главина(и двете главини са за диск).Имам още кормило(ritchey) лапа(truvativ hussefelt), задна спирачка(дискова) Unique, вилка SR suntour Duro DJ Dи гуми.И въпросът ми е следния:Имам 2 избора.1-вият е следния Drag F4 с шок epicon(нз точно модела, но нов е 220лв)Има rebound и lockout.И капли Remerx jumbo с формулски главини.Спирачки bb5..Останалите части са като на оригиналното Ф4.(няма вилка).Цената е 400лв.
2-рият избор:да продължа да сглабщям колело(с рамка Drag climber 14.5).Останали са ми около 440лв(без да съм купил рамка, но намерих за 130лв).От 1-2 месеца съм във Форума и затова питам.Следващите теми ще са ми във Веломеханик(ако нещо ссе развали на колелото).Извинява се, че пиша много теми, но това ми е първото(по-сериозно) колело и гледам на не остана прецакан. :D :D :D :D А забравих да кажа.Колелото ще се ползва за скачане(не само за скачане, но главно) ДО 1 метър.Вискок съм около 168 и тежа 60кг.Благодаря предварително! :beer: :beer: :beer:

МОЛЯ, не ми триите темата. :praying: :praying: :praying: Като получа 20-тина отговори, тогава триите! :agree: :agree:
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Re: Drag F4 ще издържи ли на....

Мнениеот AfterMath » Сря Юни 02, 2010 5:05 pm

Ако ще скачаш се придържай към катерача. Ф4 е слаба рамка и лесно ще се счипи. По добре изхарчи парите за нова вилка - нещо като dj1/2/3. Проверявай пазара за оферти.
AfterMath

Рейтинг: 1091

Мнениеот lorda1 » Сря Юни 02, 2010 5:33 pm

Много хора ми казват, че Ф4 е слаба рамка,но също така твърдят, че съм лек и няма да има проблеми.А относно вилката-мисля, че Дурото ще си ми свърши работа Първоначално.Благодаря за твоето мнение, но както писах искам да чуя още 20-тина мения. :beer: :beer: :beer:
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Мнениеот King Rat » Чет Юни 03, 2010 8:24 pm

Ф4 наистина е доста слаба рамка и въпреки че си лек пак си я има опасноста от спукване. А до колкото съм забелязал катерача е доста по здрава рамка
"Докъдето и да си стигнал, продължавай да вървиш."
Аватар
King Rat

Рейтинг: 1183

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти