Права и задължения

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Права и задължения

Мнениеот Sirenko » Чет Юни 03, 2010 11:13 pm

Здравейте.Не оспях да синтезирам темата както трябва.Става на въпрос за правата на колоездача по пътищата,или ако случаино ме спрат ( на по дълъг преход ,по главен път, примерно )как да се подготвя, че да не ме разори. Единственото , което знам за сега ,е че колоездачите нямат право да карат по магистрала (освен ако не могат да карат с повече от 40-50 маи ^^) доколкото разбрах трябва каска , светоотразителна жилетка,звънец....така мисля .Ако може някои да ми каже какво ми трябва или да ме напъти каде да прочета ..:) Благодаря предварително.
Sirenko

Рейтинг: 1200

Re: Права и задължения

Мнениеот Admin » Чет Юни 03, 2010 11:17 pm

Не знам на колко години си, но отговорът на въпросите ти се намира в Закона за движение по пътищата - намираш го в интернет, прочиташ го и си готов. Тъкмо ще направиш и първа крачка от подготовката за шофьорска книжка. ;)
Подсказка: като отвориш закона, пусни едно търсене в текста с думата велосипед и ще намериш информацията още по-бързо.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум