).
 ). 

Други се опитаха да се отърват от Вожда си, но май неуспешно
 Други се опитаха да се отърват от Вожда си, но май неуспешно   Изпратихме ви го обратно.
 Изпратихме ви го обратно.

абее всичко си мина по шуменски
 абее всичко си мина по шуменски   

. Бяхме се оговорили 8.15 да тръгнем и така и направихме, Таничка, Стойчо и Асен се появиха на уговорената среща и поедно време ми звъни другия агент който чакахме Йордан. Вика ми, ''АЗ тръгнах в 7ам'' и вече почнал да катери платото, тръгнал рано, защото бил с реставрираното колело т.е. БАЛКАНЧЕ
. Бяхме се оговорили 8.15 да тръгнем и така и направихме, Таничка, Стойчо и Асен се появиха на уговорената среща и поедно време ми звъни другия агент който чакахме Йордан. Вика ми, ''АЗ тръгнах в 7ам'' и вече почнал да катери платото, тръгнал рано, защото бил с реставрираното колело т.е. БАЛКАНЧЕ   . Таня като го видя по-късно а и шуменци неможеха да повярват
 . Таня като го видя по-късно а и шуменци неможеха да повярват   , гледат гледат
 , гледат гледат   и незнаят кокво става
  и незнаят кокво става  
   . Таа завъртяхме около 40км по платото, пихме кафенце количка а някой и бири, полафихме и гледаме то станало 16pm
. Таа завъртяхме около 40км по платото, пихме кафенце количка а някой и бири, полафихме и гледаме то станало 16pm  време за прибиране.
 време за прибиране. 

todor_todorov написа:Само да отбележа: Ваш ред е да ни дойдете нагости, че ние това Шумен го обърнахме на квартал

PowerSlide написа:А какво стана, хижа Младост работи ли вече?

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта