TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
veskoz написа:Сладко зелен металик?!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Ето какво ми прати един приятел, който е в Индия.Той е правил снимката, ама на мен цъкнете +
Като професионален интернет хейтър, само от такъв въпрос ме засърбяват пръстите да потърся и да сложа още единCaXky написа:Сега пък какво съм направил , та пак ми сложихте минуси
veskoz написа:Сладко зелен металик?!
Snuupy написа:Може да сключим сделка, ако ми сложите плюсове си ставам нормален човек, ако ли не - продължавам!
BurNiNg_IcE написа:Така и така сме почнали, може ли да пусна 1 тема, само 1?![]()
CaXky написа:BurNiNg_IcE написа:Така и така сме почнали, може ли да пусна 1 тема, само 1?![]()
И на мен ми идват много идей за теми.Ама не смея да ги пусна защото пак ще пуснат картинките с катинарчетата
Snuupy написа:Може да сключим сделка, ако ми сложите плюсове си ставам нормален човек, ако ли не - продължавам!
Harka написа:МИКИ МАУС е баннат за неопределен период от време.
X_NRG написа:Harka написа:МИКИ МАУС е баннат за неопределен период от време.
НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!![]()
Писна ми от скапаните му "проповеди"!
Gasolin написа:X_NRG написа:Harka написа:МИКИ МАУС е баннат за неопределен период от време.
НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!![]()
Писна ми от скапаните му "проповеди"!
Аве какъв му е проблема на него? Даже не е забавен, а се държи като 5 годишен. >.>
za6tovsenamen написа:Някой присъствал на водните войни?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта