eminem94 написа:Ае Хора никой ли не иска да караме ?
Абе аз искам...ама моята каза че ще ме сменя ако още една неделя и избягам някъде...

eminem94 написа:Ае Хора никой ли не иска да караме ?
taurus13 написа:eminem94 написа:Ае Хора никой ли не иска да караме ?
Абе аз искам...ама моята каза че ще ме сменя ако още една неделя и избягам някъде...
nyky написа:Бе то времето е много подозрително, ама аз все пак да попитам:
Има ли желаещи за едно леко неделно каране?
Начало: 12:00, Билла Младост
Маршрут: Камбаните-Бистрица-Железница-И обратно
Темпо: Бавно
azsa-bachinito написа:Излъга баце в 12 бех там и те немаше.Не съм писал щот видех темата в 11 30.
codename47 написа:Утре аз, Вели и Мишо за сега, ще пробваме Бояна - Тихия Кът - Кладница - Острица - Момина Скала - Боянски Водопад - Боянско Езеро. Среща 10 на Боянското Ханче
mastermisho написа:Нямам търпение
codename47 написа:Утре аз, Вели и Мишо за сега, ще пробваме Бояна - Тихия Кът - Кладница - Острица - Момина Скала - Боянски Водопад - Боянско Езеро. Среща 10 на Боянското Ханче
пп. ..в сайта на НАСА се появи съобщение че са разработили нов модел всъдеход наречен "мишохода"...
пп. ..в сайта на НАСА се появи съобщение че са разработили нов модел всъдеход наречен "мишохода"...
eminem94 написа:Йоско и утре и в неделя ще се качвам към тихия кът,ако искаш пиши може да се засечем в неделята .
sos написа:А бе банда,закъснявате аз вече правя две качвания до Тихия Кът и не мога да го сваля под час и десет.Днес с Ицо се спуснахме към Владая ,много кал бе бацета, всичко е подгизнало ако не изсъхне не знам
bdz43r написа:Оставете Владая, за язовира трябва да се тревожите.
argon написа:Леле, щом на Владая е толкова разкаляно, около язовира трябва канута да раздаватМислете му, че аз май, няма да съм се оправил до толкова, че да въртя и на " Обиколката"
azsa-bachinito написа:Няма лъжа няма измама. Новият модел "мишоход СП 2.0" може да се определи така ---> пингвин да си, пак ще те сгази.
Reactor написа:Ще си се оправил,ако не,ще те оправим.....
![]()
ivan_radev1 написа:Днес се получи много приятно каране по маршрута Бояна - Тихия Кът - Кладница - Офелиите-Златните мостове- Бояна.
Малко ни поваля, но в рамките на допустимото, а кал имаше за всички и никой не остана разочарован. Гледките бяха невероятни - през пролетта планината изглежда магическа след дъжд.
А компанията беше много добра и явно оказа благоприятно въздействие на приятелката ми, Лора, която досега имаше проблеми с изкачването до Белята вода, а днес надмина всички мои очаквания и се справи с този нелек преход.
Поздрави за членовете на групата, надявам се, че спускането ви е било безпроблемно. Ние едва не умряхме от студ, но пък се прибрахме сравнително бързо.
codename47 написа:Reactor написа:Ще си се оправил,ако не,ще те оправим.....
![]()
олеле, това не звучи много успокоително... http://bulgaria.actualno.com/news_95116.html
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта