X_NRG написа:Жив и здрав да е Любо!
Мерси.
X_NRG написа:Жив и здрав да е Любо!
marsa написа:Ми некъв софт на компа ти възприема този бутонкато няква команда? Разбери какво го прави.azze написа:Защо Call of Duty 4 забива,като натисна Ctrl?Превъртал съм играта без проблем,а сега се появи този проблем.
Ми некъв софт на компа ти възприема този бутонкато няква команда? Разбери какво го прави.azze написа:Защо Call of Duty 4 забива,като натисна Ctrl?Превъртал съм играта без проблем,а сега се появи този проблем.
вАжи само ако не си се разлогвал, така че ако пиеш и пишеш глупости, оставяй скайпа пуснат вечерhitar_potar написа:DenisMutlu написа:Тъп въпрос: как се трие последно съобщение от скайпа?
Написъл съм един ред който примерно искам да изтрия и да изпише "Съобщението Изтрито" но не знам как става.
Помагайте
цъкаш на което и да е съобщение, независимо дали е последно или не, с десен бутон на гризача в ръката ти и от падащотот меню, което ще се покаже, си избираш опцийка.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Доколкото разбирам, това устройство представлява сравнително голям акумулатор, чиято идея е да се носи с теб и да играе роля на допълнителен заряд за различни типове батерии.Daniel Panev написа:Абе имам малко нужда от помощ...
Някой да е срещал устройство, подобно на това (например), само че да не е с вградена Li-Pol батерия, ами да работи с обикновени батерии, например сравнително разпространените размер AA? И да може да се закупи сравнително лесно - от София или някой стандартен online магазин с доставка до България...
marsa написа:Доколкото разбирам, това устройство представлява сравнително голям акумулатор, чиято идея е да се носи с теб и да играе роля на допълнителен заряд за различни типове батерии.Daniel Panev написа:Абе имам малко нужда от помощ...
Някой да е срещал устройство, подобно на това (например), само че да не е с вградена Li-Pol батерия, ами да работи с обикновени батерии, например сравнително разпространените размер AA? И да може да се закупи сравнително лесно - от София или някой стандартен online магазин с доставка до България...
1. Какво те бърка с каква батерия е устройството?
2. Защо просто не вземеш един сериозен акумулатор?
3. Защо не си купиш резервна батерия за устройствата, които искаш да зареждаш?
Тоя шит, като всяка друга батерия ще трябва да си го обгрижваш и зареждаш преди всяко излизане, не става с "веднъж в месеца, щото не съм го изхабил" и т.н.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Huku написа:Неприятната миризма в меха за вода се премахва донякъде с промивка от разтвор от вода и сода за хляб. Горе-долу около 1 чаена лъжичка е достатъчно.
Daniel Panev написа:Абе имам малко нужда от помощ...
Манол Минчев написа:Да се метна ли на Google chrome?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта