661 DUALLY SPD

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

661 DUALLY SPD

Мнениеот kaisha1914 » Вто Юни 08, 2010 12:45 am

Здравейте съфорумници,

Купих си тези обувки и сега искам да разбера дали мога да карам с клипсове. Чувал съм, че се реже подметката,но искам да се посъветвам. Бихте ли ми казали какво знаете за тези обувки и ако стават за склипсове как и къде трябва да отрежа подметката.

Благодаря,
Поздрави, Кристия :beer: :beer: н
dnb forever
Аватар
kaisha1914

Рейтинг: 1189

Re: 661 DUALLY SPD

Мнениеот boriss13 » Вто Юни 08, 2010 8:27 am

Така като гледам, темата е за Тема за кратки въпроси, а от един бърз поглед в гугъл мога да те посъветвам да не режеш нищо.По-скоро не стават за "склипсове"...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Юни 08, 2010 11:17 am

boriss13 написа: а от един бърз поглед в гугъл мога да те посъветвам да не режеш нищо.По-скоро не стават за "склипсове"...

Защо????????????????????
ХОРА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТЪРСАЧКАТА, ТЯ Е НАПРАВЕНА ЗА ДА ВИ УЛЕСНИ!!!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот boriss13 » Вто Юни 08, 2010 8:04 pm

Ми щот така ми изглеждат, аз лично не бих ги рязъл.Още повече, че след като пита явно няма идея, а щом няма идея вероятноста да ги прее...цака е голяма!Това е. :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Юни 08, 2010 8:06 pm

boriss13 написа:Ми щот така ми изглеждат

Точно тук ти е грешката ;). Предполагаш...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот Ozzie » Вто Юни 08, 2010 8:40 pm

@kaisha1914
направи една снимка на подметката и ще ти кажем къде се реже и какво, то всъщност трябва да се вижда ясно

@THM
ако ще помагаш, помагай, а недей си чеса клавиатурата напразно
на всички снимки които намирам в мрежата не виждам да го има онова специфично парче което се изрязва
иначе името им предполага, че са съвместими със SPD, ама кой знае момчето какво си е купило / са му продали
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот TeDo_BaPHa » Вто Юни 08, 2010 8:56 pm

http://www.bikeradar.com/mtb/gear/article/661-dually-shoes-19433
The SPD version is slightly stiffer for pedalling power, while the non-SPD ‘Taki’ version is extra sticky for

http://www.ridemonkey.com/forums/showthread.php?p=2240348
rode with some Vans SPD shoes for years until I busted the shanks. Stiff as nails, rode like champs.
Changed this year to the 661 Dually 3/4 sheos. They are killer for DH, will stick to platforms, and have a SPD slot that works good with my times.

[url]
http://www.eyebike.com/product/661-dual ... 27438.html[/url]
. Easily converts to be compatible with SPD -type pedal systems.

http://www.bikeforums.net/archive/index.php/t-177784.html
I am looking for a good mtb shoe that is SPD compatable
.....
661 Dually Spd Shoes.

Защо само картинките гледате...
Поне от тези мнения и най-вече от ИМЕТО на модела някакси ми се набива, че имат слот за SPD парчета ;). При точно тези подметки забелязването понякога точно къде трябва да се отреже ми прави впечатление, че е малко трудно понякога :).
Аватар
TeDo_BaPHa

Мнениеот kaisha1914 » Сря Юни 09, 2010 12:33 am

Здравейте,
Значи обувките съм ги копувал от ridespot, а моделът е този http://www.ridespot.net/product_info.ph ... cts_id=172 . Преди продаваха същите и се пишеше, че се реже подметката, а също така ми дадоха някакви болчета заедно с обувките :) :beer:
dnb forever
Аватар
kaisha1914

Рейтинг: 1189

Мнениеот Admin » Чет Юни 17, 2010 4:33 pm

Точно така, ако се вгледаш внимателно в подметката, ще видиш къде е контурът за изрязване. То даже в много случаи е полуизрязано, или поне след известна употреба се пропуква.
Като намериш контура, просто мини по него с върха на ножа и готово. Отдолу вече ще се покажат отворите за болтовете.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Назад към Общ форум