ico 1 написа: Поне не обижда никого.

shaady написа:http://picasaweb.google.bg/101499151923673727101/5_6062010#5479730015955557986
RAM HT2 с боксер ли виждам?
shaady написа:http://picasaweb.google.bg/101499151923673727101/5_6062010#5479730015955557986
RAM HT2 с боксер ли виждам?
X_NRG написа:Поредният идиот. В града не се кара така.
zafirovp написа:... Аз направо затягам колкото сила имам ...
daf4ov написа:X_NRG написа:Поредният идиот.
daf4ov написа:Колко пораснахте като ми шибнахте минус?
Боли ме оная работа(без извинение) че сте ме орязали с малко точки.daf4ov написа:X_NRG написа:Поредният идиот.
Мери си приказките!Така само показваш що за идиот си ти самия.
X_NRG написа:daf4ov написа:Колко пораснахте като ми шибнахте минус?
Боли ме оная работа(без извинение) че сте ме орязали с малко точки.daf4ov написа:X_NRG написа:Поредният идиот.
Мери си приказките!Така само показваш що за идиот си ти самия.
Точно това показва.![]()
Къде конкретизирах, че говоря за теб??????
Все пак никъде не си написал, че ти си карал... Гузен негонен бяга май. Всъщност не ме интересува кой е карал - твърдението ми от по-горе остава.
И по дяволите, какво значение има кой има книжка и кой не? Всеки дришльо може да се качи зад волана и да прави простотии по улиците.
В града да караш със 140 си е чиста проба кретенизъм, ако ще и да е в малките часове, когато няма никакъв трафик, защото градът е населено място.
dEcLiNe написа:Наще ако не ми излязат от стаята до 5 мин ще се самоубеся и ще изчезна безкрайно!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PRobably написа:Колко порасна,като ми шибна минус.Порасни още малко.
Ozzie написа:Крисмарса е взел шофьорския изпит... Сериозно трябва да се замислим за безопасността по улиците в града ни.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
daf4ov написа:Кой се разкарва със 140 в града,кой дърпа ръчни по завойте,кой прави старт от светофар на светофар
X_NRG написа:Поредният идиот.
PRobably написа:Където е единия задължително се бута и другия.
PRobably написа:Колко порасна,като ми шибна минус.Порасни още малко.
PRobably написа:И вие не сте...Където е единия задължително се бута и другия,поотделно не можете ли да се оправяте ?
По десетобалната система на жалкостта в интернет - това е 15.daf4ov написа:Ако искаш да се видим да ти покажа колко съм пораснал...
На това мнение минуса е от мен. И ще продължа да раздавам random минуси на тези, дето циврят за рейтинга си.PRobably написа:Колко порасна,като ми шибна минус.Порасни още малко.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта