niki_800 написа:вие сте извратени да гледате този УРОД![]()
![]()

maverick4o написа:Аз като бях по малЪк

aggressive_rider написа:Преди 4 месеца се чудих какво колело да си взема, колебаех се от няколко и между тези няколко, беше ф4м.После го отписах и някъде след два дена си лягам към 1:30-2:00. След известно време, майка ми е влезнала в стаята и ме е видяла прав до леглото...попитала ме какво права, а аз съм и казал: гледам колко е дълъг ф4![]()
![]()
. Сънувал съм прав и с отворени очи
(сомнамбул
) После като ми го каза, изключих съвсем....просто не можех да повярвам на тая глупост.
matiosoft написа:Аз пък сънувах, че карам bmx с много меки гуми и без спирачкипо готина пътечка с адската скорост. На места имаше мнооого дълбоки дупки, все едно е пропаднал пътя и трябваше да правя огромни олита. Хикса дрифтеше яко навсякъде и возеше ужасно твърдо, ама насън изпитвах долям кеф докато карам. На едни камънаци спуках гума и отнякъде се появи моето колело и продължих с него. Най-интересното беше, че всичко го виждах от мойта си гледна точка, не отстрани както е при повечето ми сънища.
Много як и надъхващ сън... а навъна вали сняг....

webster1102 написа:aggressive_rider написа:Преди 4 месеца се чудих какво колело да си взема, колебаех се от няколко и между тези няколко, беше ф4м.После го отписах и някъде след два дена си лягам към 1:30-2:00. След известно време, майка ми е влезнала в стаята и ме е видяла прав до леглото...попитала ме какво права, а аз съм и казал: гледам колко е дълъг ф4![]()
![]()
. Сънувал съм прав и с отворени очи
(сомнамбул
) После като ми го каза, изключих съвсем....просто не можех да повярвам на тая глупост.
Аз имам подобен сън.След като присъствах на Рали България,се бях превъзбудил адски много.И сутринта влиза майка ми в стаята,и що да види?Вдигнал съм ръце и се едно карам кола.И ме питала:Кво правиш бе?И аз съм и отговорил:Карам Мицубишито,остави ме,че ще изгубя![]()
![]()
![]()
![]()
Оказа се че отдолу под поляната е изцяло нещо като аквариум. Под кората от пръст има 2-3 метра дълбока зеленикава вода пълна с водни растения. Излизам и разказвам на другите. Пак се гмуркам и намирам път към основата на високата стара сграда- може да се влезе в основите й, а вероятно от там и към свободата. Радостни сме, но не всеки може да плува толкова дълго под вода. Докато се чудим какво да правим изведнъж от горната част на поляната идват 2-3 коли и некви пичове почват да разтоварват музикално оборудване- китари, барабани и други.
Watanabe написа:Сънят почна безобидно...
В следващия момент се озовах в стаята ми, където беше Ицо(dEcLiNe Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта