Разрушител в Южния парк!!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Разрушител в Южния парк!!

Мнениеот EvoX » Чет Юни 10, 2010 8:31 pm

Направиха скок при бабунките...отне им(ни) около една седмица и много часове усилена работа.И отивам аз да видя красивия скок и какво...? Няма го?!

:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:

Едни пичове ни обясниха, че са видяли хората. Била са трима един дебелак със сиво колело някой имал джърси на драг и двукоронна вилка.На въпроса защо го развалят са отговорили ''за поОече фЪн'' или ''пречи ни на ДъХъ-то'', което е доста смешно, защото съм сигурен,че никой от тези педалчета никога не го е правил това спускане.Реших с мой приятел да направим нов скок, не толкова висок и хубав разбира се,но да има нещо.След седмица пак беше развелен...На дебелият педераст му препоръчвам да яде още повече, та да не може да ходи до парка, а двамата му приятели да го духат!

Вдигнах ръце от всичко и се оказа и днес отивам да пусна няколко пъти шора и какво да видя? шоРът бутнат настрани и разрушен..Исам да кажа на този, който го е направил, че видя ли го ще го направя на нищо.. :banghead: Както и много други ще се погрижат за него , които са се трудили да направил този парк едно по-добро място..Но явно някой типичен българин отново успя да прецака всичко и ИСКРЕНО се надявам, ако не аз, то някой друг да размаже копелето от бой!
Последна промяна EvoX на Чет Юни 10, 2010 8:43 pm, променена общо 1 път
What's the difference between a downhill rider and soccer player?
-Apart from the shrinked brain, the biker got giant balls aswell!
EvoX

Рейтинг: 1032

Re: Разрушител в Южния парк!!

Мнениеот Night_Falcon » Чет Юни 10, 2010 8:34 pm

За кой скок при кои бабунки става дума?
Аватар
Night_Falcon

Рейтинг: 1376

Мнениеот EvoX » Чет Юни 10, 2010 8:40 pm

След спускането при дропа от беседката, долу има 3 малки скокчета и вираж, където почвата е една такава супер суха.
EvoX

Мнениеот teodorchy_sofia » Чет Юни 10, 2010 9:00 pm

Както го разказвате, става дума за мястото, където беше Drag Fest-a (BIG AIR).
Беше нещо като Дърт. Направиха го едни приятели, но когато го видях развален си помислих, че те са си го развалили и нямам право да се нервирам...
Явно е някой друг. Смятам че това е пълна тъпотия, защо ще го прави? Не вярвам да му пречи да се спуска.
Те един път ще ги видят и ще ги разглобят от бой. Аз ако съм, скок ще направя от тоя :D.
Съжалявам за скока, беше хубав. :bawling:
viewtopic.php?f=16&t=76145 DARTMOOR !!!
GSM: 0885 74 58 10 - Теодор.
Аватар
teodorchy_sofia

Рейтинг: 1145

Мнениеот Alpina » Чет Юни 10, 2010 10:22 pm

Стара песен, нов глас...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот dEcLiNe » Чет Юни 10, 2010 10:27 pm

Скокът беше пълна простотия.(не съм го рушил аз нито знам кой е ;) )
1)Не беше на правилното място.Някой от вас мятал ли се е от дропа горе до беседката?Надолу няма спиране, още повече когато пък има скок.Имаше малко останало място отстрани, но то трудно се нацелва с над 40 км/ч.Ако искате учебен дърт, защото до колкото го бях видял това ви беше идеята, то вече си имаме/те Байк Парк София с 2 прекрасни за начинаещи линии както и дъртове до София Ленд.
2)Скокът беше адски некъдърно направен - тесен, саморазрушаващ се и без видима полза от скачането му.
3)Скачаха го точно 5 хлапета, а той самия пречеше на много повече хора.

Съжалявам за неуспеха!Късмет следващия път? :) ;)
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот EvoX » Чет Юни 10, 2010 10:34 pm

Не твърдя, че скокът беше уникален, нито аз съм го правил, но това, че някои буквално се изсра върху труда на хората супер много ме дразни...Айде сега ми обясни с шора какъв ти е проблемът? Много хора съвсем спокойно си пускаха дропa и скокa после, това че ти или някой друг не може си е ваш проблем, друг е въпросът,че попивката съвсем не беше преценена за пускане от горе. Но сега, когато няма скок, а няколко бабуни от пясък, на които да се претрепеш, по-добре ли е?>
EvoX

Мнениеот dEcLiNe » Чет Юни 10, 2010 10:38 pm

Какъв шор какъв.... за к'во говориш забога?!??
Не съм казал, че скокът не мжое да се скочи като си минал и през дропа, но не виждам смисъл да намаляваш от 40-50км/ч до 15км/ч(защото това е нужната скорост за да хванеш попивката) за да метнеш едно мизерно скокче.
И не само този труд е осран.Ходи виж по алеята към американското какво е или поне какво беше до преди седмица.Това е, трябва да се свиква - и по парковете го има и по планините го има(съседната тема). ;)
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот EvoX » Чет Юни 10, 2010 10:48 pm

dEcLiNe написа:Какъв шор какъв.... за к'во говориш забога?!??

Ееее един там, май не си го виждал, какво значи, че трябва да свикваме?Защо се примиряваш да унищоват нещо, за което си се трудил, сигурен съм, че ако и ти беше участвал в правенето на някое съборено съоръжение, нямаше да си толкова равнодушен.

П.П. Айде са..Мизерно скокче..скокът беше 3 метра висок :clap:
EvoX

Мнениеот PiCoZzZeN » Чет Юни 10, 2010 11:06 pm

Какъв скок 3 метра бе момче ?! Знам всички скокве в Южния парк , скачал съм ги всички и скок 3 метра няма и никога не е имало ! Ти знаеш ли колко са 3 метра ? Единствения по-голям дроп от нормалното който е имало тва е дропа до беседката , за който нямаш абсолютно никаква засилка и лично за мен е ужасен ...
:headpho: Това е като Kолелото ... не се забравя ! :headpho:
Аватар
PiCoZzZeN

Рейтинг: 1484

Мнениеот bikerider » Пет Юни 11, 2010 6:54 am

Айде пак сапунки... кои педераст пика в моя писоар на гарата...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Пет Юни 11, 2010 7:38 am

EvoX, това че сте полагали/някой е полагал някакъв труд не му дава никакви права, нито възможност да претендира за каквото и да е.

EvoX написа:Направиха скок при бабунките...отне им(ни) около една седмица и много часове усилена работа.И отивам аз да видя красивия скок и какво...?

EvoX написа:Не твърдя, че скокът беше уникален, нито аз съм го правил...

EvoX написа:...какво значи, че трябва да свикваме?Защо се примиряваш да унищоват нещо, за което си се трудил, сигурен съм, че ако и ти беше участвал в правенето на някое съборено съоръжение, нямаше да си толкова равнодушен

Последно?
Да не задълбавам повече в противоречията...

Та - кажи кой им/ви даде права да правите каквото и да е в парка, също така до кого се допитахте?
Това, което се е случило си е съвсем нормално и в реда на нещата :beer:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот kapitanblood » Пет Юни 11, 2010 7:55 am

Напълно съм съгласен с @Alpina,нямате право да правите нищо без разрешение от управата на парка,но това не дава право на някои да мине и да го разруши.
Ако говориш за тези скокове и бабуни до блатото,там минават много хора ,деца и е нормално да ги разрушат.За другите незнам кои е ,но това е типична българска черта,да видиш нещо направено с желание,много труд и да го разрушиш за секунди.......
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот FhG » Пет Юни 11, 2010 1:09 pm

Абе момчета, я се стегнете малко. Някой ви разрушил скока. Не може да правиш нещо над което нямаш никакви права и после да се опракваш по форумите защо са ти го разрушили. И в западния парк е така и навсякъде. Почти всичко което сме правили го няма, но не никой от участващите в направата не е почнал да пуска теми, че някой е разрушил някво скокче. Или се примиряваш или си трошиш главата.
Аватар
FhG

Рейтинг: 1619

Мнениеот Redhat » Съб Юни 12, 2010 10:57 am

Чък Норис ?!? :dontknow: :blindfol:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот Alpina » Съб Юни 12, 2010 12:25 pm

по-скоро е Mosh Girl
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот SpoileR » Съб Юни 12, 2010 5:19 pm

Нека видим дали съм разбрал...

Оплаквате/оплакваш се, че си/сте построил(и) скок, не само над който нямате/нямаш права, ами ей така сте/си решил(и) да го направите/направиш на пътя на друго трасе което се използва (дропа от беседката) и не само ви/те е яд, че са го съборили ами и имаш/имате претенции, че нищо не пречело да се скочи дори и да е на чужд терен направен? :clap:

Ми добре, аз отивам тогава да направя в МОЛ СОФИЯ скок, вътре в подземния гараж.... няма да пречи бе, само в едната лента ще го направя, те колите могат да минат и от другата страна...

... че може и през него, даже няма да го правя много висок... лека бабунка само ...

Само някой(и) да ми/ни го е разрушил(и), правете му/им сметката ако го/ги ФАНА/фанем!
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Назад към Общ форум