hakera написа:искам да е с права рамка.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Извинете за offtopica, но да кажа, да не взима 16.5"
илиhakera написа:Искам да си купя колело до 620лв начален клас. Аз съм 60кг висок 165см. За скачане от бордюри и не мн големи скокове. В планината не много, но карам искам да е с права рамка. Карам си и из града. Тoва е![]()
ще ви бъда благодарен ако ми помогнете.
- http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=29&t=71002&p=628717#p628717Последно колко си висок? Мислиш ли да си купуваш колело или просто си пишеш?hakera написа:Значи разполагам с около 200-250 лева за рамка. Висок съм 157см и тежа 49кг. Като цяло climber-а не ми харесва (рамката ми седи легнала някакси) същото е и при ram ht2. По ми допада рамката на тея дето съм предложил.![]()
Дотук 1 глас за ontario.
Интересно, тогава при 22" рамки излиза, че са за хора, които са високи над 3 метра.lorda1 написа:П.П 14.5" не е малка рамка.Баща ми (190 висок тежи 95кг) му е тамън.С вдигнато колче разира се(колчето е ZOOM 30см).Извинете за offtopica, но да кажа, да не взима 16.5"
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
ico 1 написа::offtopic: Темата и без това е безсмислена.![]()
@ hakera, друг път бъдете сигурни какво ще правите, защото иначе си е излишна занимавка. Един съвет - не пиши от името на твоя приятел. Той, ако много иска ще се регистрира, макар и да се наложи да почака. Какво би станало, ако пишеш от името на всички свои приятели? Можеш ли да гарантираш поведението на всеки един? Не поемай такава отговорност, ако не можеш.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта