sliper96 написа:то най-евтения клаймър е climber comp нали ?
Gushtera32 написа:И аз съм със climber , но ти препоръчвам нов . Аз никога не съм носил каска и няма да носа .Луд съм .
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:Аз имам Клаймър(само че сглабян).На мен ми върши идеална работа за скачане.С 14.5" рамка съм и съм много доволен от колелото.Висок съм 168, така, че мисля, че и на теб ще ти пасне.Моят глас е за Клаймър![]()
![]()
Изжинете за офтопика, но случайно видях в посочения саит по-горе, че Крос Ендуро е 800лв.Та някой(само за информация) може ли да обясни защо.
![]()
![]()
![]()
![]()
Отново се извинявам за офтопика, НО ми стана интересно.
![]()
На "аполон" и "хектор" само стикерите са различни. Рамката е една и съща. И на "бачини сторм" е такава.sliper96 написа:lorda1 аз видях твоито колело в една от темите, доста добре се е получило, но за 928 лева какво искаш, много ми хареса байкчето ти. Честито![]()
.Аз сигорно ще си взема Аполона,но трабва да видя рамката дали ще я има в моя размер.Ако я няма сигурно ще си взема Хектора от 430 лева и по нататък ще му сменя рамката
BurNiNg_IcE написа:Купи си тогава цял Blockhead...по-хитро ще е не смяташ ли?
BurNiNg_IcE написа:Прочети в тази тема http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f ... =blockhead за блокхеда, според мен ще намериш всичката информация която те интересува.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта