Манол Минчев написа:webster1102 написа:Sprechen sie Deutsch?
Ja...
webster1102 написа:Кофти.Изхвърли ли ви ги в кофата?Според мен точно това е направила
PiCoZzZeN написа:Искам да се оплача от мен ! МЪРЗИ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
На класното по математика имам 5.00 - преписах
На класното по български имам 4.50 - преписах
На класното по английски имам - 5.54 - НЕ преписах
На класното по френски имам - 2 - неуспешен опит за преписване![]()
ЗАЩО МЪРЗЕЛА Е ТОЛКОВА СИЛЕН ?!
hitar_potter написа:Оплаквам се от зайците.. Как ще знаете по-добре английски от колкото български, бе? И кого лъжете с това преписване? После на матурите какво ще правите? Айде, и аз съм преписвал, но това е било при предмети, по които съм сметнал, че не си струва да се учи... Ама БЕЛ... Математика..
teodorchy_sofia написа:Оплаквам се, че имам само 26 бал на изпитите, а ходих на някакви тъпи уроци цяла година...
teodorchy_sofia написа:Оплаквам се, че имам само 26 бал на изпитите, а ходих на някакви тъпи уроци цяла година...
teodorchy_sofia написа:26,253 общ бал от изпитите + годишните оценки![]()
Ако на някой му пука - на изпита по български имам 5 и нещо, а по математика 3,842 ;д.
В даскало - по български 5-ца, по математика 4..
hitar_potar написа:аз мойта я изправях преди години с чука. резултата: стана още по-крива!![]()
![]()
![]()
ся сериозно - дай я на сервиз, там може да измислят нещо. виждал съм какви ли не хитроумни тулчета тук по сервизите в русе, така че и другаде ще ги имат, особено по-големите сервизи из софето, варна, пловдив, или тм откъдето си.
teodorchy_sofia написа:26,253 общ бал от изпитите + годишните оценки![]()
Ако на някой му пука - на изпита по български имам 5 и нещо, а по математика 3,842 ;д.
В даскало - по български 5-ца, по математика 4..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта