NikolaZ написа:Е хубаво какъв е тоя бал бе.Не е за УНСС не е и за ТУ ?
Това е май за след седми клас.

NikolaZ написа:Е хубаво какъв е тоя бал бе.Не е за УНСС не е и за ТУ ?
hitar_potar написа:ми... с нож, с пистолет, през балкона (само ако живееш от 2-ри етаж нагоре), хвърли се пред кола, камион, автобус, самолет, в морето, върви в някой еврейски квартал и издекламирай с мегафон: "Хайл Хитлер!", скочи без парашут, влез с взлом в АЕЦ Козлодуй и щракай копчетата по реактора, докато не писнат едни аларми и едни червени светлини, върви в Саудитска Арабия и се развикай, че всички там са неверници и им обявяваш джихад, надрусай се с коктейл от хероин, кокаин, ЛСД, трева и бутилка мастика за десерт, нагълтай се с дим от ауспуха на колата...
и сега ако кажеш, че никой в този форум не ти помага...
PRobably написа:hitar_potar написа:ми... с нож, с пистолет, през балкона (само ако живееш от 2-ри етаж нагоре), хвърли се пред кола, камион, автобус, самолет, в морето, върви в някой еврейски квартал и издекламирай с мегафон: "Хайл Хитлер!", скочи без парашут, влез с взлом в АЕЦ Козлодуй и щракай копчетата по реактора, докато не писнат едни аларми и едни червени светлини, върви в Саудитска Арабия и се развикай, че всички там са неверници и им обявяваш джихад, надрусай се с коктейл от хероин, кокаин, ЛСД, трева и бутилка мастика за десерт, нагълтай се с дим от ауспуха на колата...
и сега ако кажеш, че никой в този форум не ти помага...
ахахахахаххахахахаххахахахаххахахаххахах, к'во ти има бе?![]()
![]()
май си нямаш много работа.
Мойта плоча буквално кючек си играе долу.Отначало много стържеше в пластмасата на водача,обаче после с няколко шайби разделих водача,и сега е по малко,но иначе е много кофтиhitar_potar написа:аз мойта я изправях преди години с чука. резултата: стана още по-крива!![]()
![]()
![]()
ся сериозно - дай я на сервиз, там може да измислят нещо. виждал съм какви ли не хитроумни тулчета тук по сервизите в русе, така че и другаде ще ги имат, особено по-големите сервизи из софето, варна, пловдив, или тм откъдето си.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Antares написа:Трябва да ходя до Еконт, а е жега и ме мързи :[
hitar_potter написа:Мразим дъжд.
BRAMBARA написа::rofl: А пък в Пловдив е 30 градуса в момента и не може да се живее вече така , че ако имате излишен дъжд може да пратите малко насам.![]()
Night_Falcon написа:Тук в София си имаме дъжд в излишък
Ей от това се оплаквам (завиждам). Не може така! Потта ми капе върху бумащината с която съм заринат, а някои ходят зорна на плаж в същото време.Ozzie написа:не може да се работи така, не може...
това в 1030 шефа да разпореди плаж / плуване в работно време...
мъка мъка, голяма мъка
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
hitar_potar написа:ей ся навъртях едни спортни 100-ина км на колата. оплакването е, че отново почна на свободен ход да играе леко оборотомера и се чува как енджина работи малко неравномерно. и след 30-40 секунди се оправя самичко. да го еба!
BRAMBARA написа:НЯМАМ КОЛЕЛООООО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта