bio написа:имал съм подобни главоболия ... с две флашки едната A-Data ... другата PQI с нея се оправих като си свалих.Dr. UFD от отфициалният сайт на PQI ... виж нещо по сайта на производителя на твоята флашка. A-Data-та не помня как я оправих, това беше преди повече от 3 години.
DenisMutlu написа:bio написа:имал съм подобни главоболия ... с две флашки едната A-Data ... другата PQI с нея се оправих като си свалих.Dr. UFD от отфициалният сайт на PQI ... виж нещо по сайта на производителя на твоята флашка. A-Data-та не помня как я оправих, това беше преди повече от 3 години.
http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/p ... 12035.html
Ето го сайта но не виждам информация за такъв софтуер
DenisMutlu написа:Въпросче:
Съществува ли сайт на български който да обучава как се работи с Photoshop CS 3/4/5 или някакво друго електронно четиво?
D-RIDER написа:Имам верига KMC на която пише narrow. В момента я карам на венци 7-ца, мога ли да я използвам на 8-ца временно?
joro55 написа:Ще може ли някой да ми обясни как се прикачва снимка.Благодаря предварително.
CaXky написа:Защо педалите на Бмх-а ми се клатят.Имам предвид от самото средно и педалите и курбелите.Това нормално ли е ,ако не е от какво е?
azze написа:CaXky написа:Защо педалите на Бмх-а ми се клатят.Имам предвид от самото средно и педалите и курбелите.Това нормално ли е ,ако не е от какво е?
Разхлабени курбели или разбито средно.
azze написа:Някъде в България продават ли си вувузели?
Gasolin написа:joro55 написа:Ще може ли някой да ми обясни как се прикачва снимка.Благодаря предварително.
Влизаш у picbg.net, качваш, отваряш снимката дето си качил и даваш десен бутон на нея> properties> Копираш адреса на картинката. Слагаш във форума със [img]link[/img].
DenisMutlu написа:Някой може ли да ми обясни стъпка по стъпка как да си си увелича C: с 20гъби като взема от D: където имам към 100гб свободни през Линукс с Gparted?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта