Драги ми Кървав капитане,
От името ти и от местопребиваването - Центъра на София
е от ясно по ясно,че добрата дума не те вълнува особенно.
Темите ,които ми предлагате - не стават за моя случай, но ми е малко трудно да се обоснова -Центърът на София е винаги прав?! Въпреки всичко ще опитам :
Преди време поставих въпроса за отваряне на топографски карти ,чрез линка даден във Форума. Корифеите му - обясниха, че ми е счупен телевизора и ме препратиха при разни духовници с различни вероизповедания. Аз като по тъп и както се подразбира и по-нахален отворих темата повторно. /Това само за сведение, да го имаш предвид като предлагаш бързо-бързо заключване на мои теми /. Този път и Админа не издържа и ме прати по живо по здраво. ... а един от Модераторите не изчака следващия ми ход и ме шутира пожизнено. Верен на идеалите си аз с молби ,със сълзи и сополи се върнах отново но -"Под вънкашност нова и с име чуждо" - за радост на Модератори и Централни Софианци ! Сега по същество:
Междувременно получих одобрение за действията си и ценни съвети - Линк с карти -, отварящи се с едно цъкане.
За това искам тук да благодаря най-искренно на deadahmed,codename 47 ,jayblack!. Благодаря Ви момчета! Благодаря и на всички останали - Се ла ви / не знам как се пише на френски /, единство и борба на- противоположностите - ние по тъпичките срещу Вас генийте !
Всички бъдете щастливи!БОГ И АЗ ВИ ОБИЧАМЕ!