Мнение эа велосипед

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнение эа велосипед

Мнениеот IVAN98 » Нед Юни 20, 2010 10:47 am

Искам да купя това колело но първо искам вашето мнение
но аз искам вашето мнение! http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=1538
Изображение
Аватар
IVAN98

Рейтинг: 1068

Re: Мнение эа велосипед

Мнениеот azze » Нед Юни 20, 2010 10:51 am

search.php ?

Drag Climber Comp и се радвай.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Re: Мнение эа велосипед

Мнениеот 5roff » Нед Юни 20, 2010 11:07 am

IVAN98 написа:Искам да купя това колело но първо искам вашето мнение
но аз искам вашето мнение! http://www.sportdelivery.com/catalog/pr ... ts_id=1538

Мнение за този велосипед е давано и е същото, каквото е и за колелото в подписа ти. Аз определям този тип велосипеди като "пружиноносачи" с нулева ефективност на окачването. След като си 98-ми набора, съдейки по ник-а и е нормално да търсиш неква гъзария ("за леки скОци, и малко ф парка с фр... ама е с дискофи спирачки"), но едно мъдро решение би било да преглътнеш "гъзарията" и да си купиш велосипед с твърда рамка и в-брейк за тези пари.

Пример 1- Ferrini

Пример 2 - Drag Climber Comp
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти