ЛЮБОПИТСТВО

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

ЛЮБОПИТСТВО

Мнениеот pakostnik » Нед Юни 20, 2010 5:19 pm

Изображение

Карам това колело вече пета година . Купих го от един търговец на автомбили за 50 кинта. Внесено е от Австрия .И до ден днешен съм изумен от това колело. Rudy DAX - никъде не откривам марката и не знам за какво иде реч , докато случайно разговаряйки по телефона с един приятел който е в Англия ми каза че купил такова за 400 лири. Моето е много здраво . Къде ли не съм минал с него . Веднъж съм натегал едно жило и това е , дори гумите са му здрави. Идеята ми е че ако познавате марката и качествата на велосипеда да ги споделите с мен . Дори не знам кой е производител.
pakostnik

Рейтинг: 1200

Re: ЛЮБОПИТСТВО

Мнениеот URNEST » Нед Юни 20, 2010 5:30 pm

Преди около 6 години имах намерение да си купя такова. Цената му беше 250лв и се намираше из веломагазините.
Аватар
URNEST

Рейтинг: 2000

Мнениеот prokalnatiq » Нед Юни 20, 2010 6:20 pm

А не каза колко километра (горе-долу) си навъртял, защото и аз имам един спринт аполон който от 9 години ми служи вярно (само една верига съм късал), навъртял съм около 40-50 хил. км. :agree:
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот pakostnik » Нед Юни 20, 2010 6:22 pm

40-50 хил. километра са ми ужасно много. Предимно го карам в града и до местните язовири.
pakostnik

Рейтинг: 1200

Мнениеот prokalnatiq » Нед Юни 20, 2010 6:29 pm

Ем щом не го мъчиш много много нищо чудно, че е издаржал. (моето и в планините е карано - ХЦ)
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот mulltex » Нед Юни 20, 2010 8:15 pm

Пише в Гуугле за Марката,
Първия линк, който излиза е този: http://www.cyclechat.net/forums/showthread.php?t=31511

И второто мнение е:
These things are scrap.
I should know, I had one once:
Suspension dosen't work (cheap shocks, scrap-iron forks)
These are not to be used for downhill (or freeride, touring etc)
and the cheap components are all the more noticeable on the road.
The OE Promax disc brakes are better at glowing than they are at stopping you, and many other factors mean that they are a bad investment.

Other advice on the forum was that they were, basically, overpriced shit.

Тук в форума няма да намериш по различно мнение от него, т.е. това на снимката не е планински велосипед и от съответната марка няма такива. :smokin:
Един от първите ми велосипеди беше много по зле и от твоя, така че ако ти задоволява нуждите си го карай със здраве. Ако един ден решиш да се занимаваш сериозно с планинско колоездене, бягай далече от тази марка. :)
Аватар
mulltex

Рейтинг: 1629

Назад към Общ форум