dEcLiNe написа::bowdown:
Пич, баща ти колко Cayene-a има в гаража?
BRAMBARA написа::offtopic: Пише се Cayenne !
ontopic: В България едва ли има повече от 3-4 човека които карат тази рамката така че едва ли ще получиш много адекватни отговори .
Според мен рамката си заслужава парите
BRAMBARA написа:
В България едва ли има повече от 3-4 човека които карат тази рамката така че едва ли ще получиш много адекватни отговори .

EvoX написа:Ако смяташ да смениш рамката на стелта с демо 8 няма да стане да знаеш!!![]()
Adosa написа:EvoX написа:Ако смяташ да смениш рамката на стелта с демо 8 няма да стане да знаеш!!![]()
Защо мислиш така.

EvoX написа:Adosa написа:EvoX написа:Ако смяташ да смениш рамката на стелта с демо 8 няма да стане да знаеш!!![]()
Защо мислиш така.
Защо няма да стане или защо мисля, че ще сложиш рамка демо 8 на стелта?
Adosa написа:Защо мислиш ,че ако сложа демото на частите от стелта няма да се получи?
imbecile написа:Adosa написа:Защо мислиш ,че ако сложа демото на частите от стелта няма да се получи?
На свинче звънче...а кво стана с шока, отказа ли се да си набиеш по-дълъг? С Демо-то спокойно можеш да си отпереш един 222 милиметров!
dEcLiNe написа:Що си мисля, че изобщо нямаш парите, а си едно 13 годишно чаве дето вече му е скучно да си играе с пишката и пита по форумите?
Adosa написа:Абе какъв ти е проблема на тебе
EvoX написа:Toва е най-добрата рамка за спускане на света и нова(2010 модел) с шок струва 3600 лева. Мился, че няма нужда повече да ти обяснявам за нея, има униклано fsr окачване и е с доживотна гаранция!
imbecile написа:Adosa написа:Абе какъв ти е проблема на тебе
Системата за оценяване, не мога да се класирам. Но като гледам, така или иначе някой друг се е погрижил.
. Подобни безмислени теми се пускат в Бла-бла и предварително се потърсва активно дали това което питаш няма отговор(това към автора на темата), а подобни коментари може да си ги пускате в голямо междучасие на пейките пред училището.EccentricMOTION написа:, но рамката май е с 1.5" чело, 12мм задна ос

dEcLiNe написа:Що си мисля, че изобщо нямаш парите, а си едно 13 годишно чаве дето вече му е скучно да си играе с пишката и пита по форумите?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта