Коректен е, вилката беше точно както я описа

Модератор: Модератори в пазара
мнението е било променяно общо 17928 пъти![]()
![]()
![]()
Tonkata1 написа:joker_brand много несериозен.Уж се бяхме разбрали за една рамка,после като дадох телефона на вуйчо ми(той е в софия),ми вика че аз докато съм се мислил имало някакво друго момче от София,което било малко по-сериозно от мене ... Аз му казвам че ще изпратя вуйчо ми да я вземе,а той ми вика "Довечера ще ти пиша" ....Даже днеска му звънях над 10 пъти и не дигна ... Та имайте си едно наум,когато си вземате нещо от него ...
joker_brand написа:Tonkata1 написа:joker_brand много несериозен.Уж се бяхме разбрали за една рамка,после като дадох телефона на вуйчо ми(той е в софия),ми вика че аз докато съм се мислил имало някакво друго момче от София,което било малко по-сериозно от мене ... Аз му казвам че ще изпратя вуйчо ми да я вземе,а той ми вика "Довечера ще ти пиша" ....Даже днеска му звънях над 10 пъти и не дигна ... Та имайте си едно наум,когато си вземате нещо от него ...
Съжалявам мойто момче ! От 3 дена писане, имаше само "ама сигурен ли си,че не е цепена рамката" "аз чувам, че е цепена" . Така е, предложи да дойде човек да я вземе . Просто всеки казва "навит съм", изчакай ме 1-2 дена и ще ти кажа . Докато не писа 1 ден и малко, още 1 човек се появи . Да не говоря, че се разбрахме от 650 на 600лв ... а снощи ми се обажда вуйчо ти "подобаващо" подпийнал и ми вика 550лв и помисли . Тук приключват мойте взаимоотношения с теб. Жив и здрав мойто момче, много повече съм продал/купил от този форум и нямам един - досега . А относно за това, че си ми звънял днеска ... не мисля, че трябва да обяснявам личните си проблеми и ежедневие във форума . Работата не позволяваше да говоря . Успехи и дано си купиш добра DH машина, и да се засичаме по планините
![]()
airborneone написа:hamak +++![]()
![]()
Vimpel +++![]()
![]()
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Ozzie написа:@hakama
Ме виждам защо в случая посочваш SpoileR-a като некоректен, при положение, че човека само е съдействал една обява да бъде пусната?
И да, ще е добре да се обосновеш.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта