Нов в риболова

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Нов в риболова

Мнениеот rusito95 » Вто Юни 22, 2010 4:03 pm

Както споменах в заглавието съм нов в риболова :D
Искам да попитам всички от вас , които са малко по-напреднали в това занимание дали могат да ми кажат къде около карлово,сопот,баня мога да отида на язовир или река където да не е много скъпо (най-много 8 лв да кажем)или пък със карта , а в същото време да има риба . Благодаря на всички отговорили :beer:
rusito95

Рейтинг: 1160

Re: Нов в риболова

Мнениеот v.zarev » Вто Юни 22, 2010 5:21 pm

Като си нов, билет имаш ли?
Ако нямаш ходи да си извадиш - иначе е незаконно!

И за какво са ти притрябвли язовири където се плаща на пръчка? Кеф ти е да отидеш една тинясала дупка зарибена с 10к шаранчета а :crazy: И к'во - отиваш, вадиш парите, хвърляш и вадиш едно шаранче 500 грама - това за мен не е риболов, нито приятно изживяване...

Ако имаш билет може да ти кажа къде е готино да ловиш :popcorn:
Изображение
Аватар
v.zarev

Рейтинг: 1378

Мнениеот azze » Вто Юни 22, 2010 6:13 pm

Преди години бях ходил 1-2 пъти на риба в платените водоеми - развъдници.Не е приятно.Друго е сред природата.Освен това за мен едно от най-приятните неща на риболова е самото търсене на рибата.

Ако нямаш билет,извади си.Нито е скъпо,нито нищо.
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот rusito95 » Вто Юни 22, 2010 6:28 pm

Благодаря за адекватните отговори :agree: Всъщност билет имам , но ако може сега да кажете и имената на тези водоеми които щяхте да кажете ако имам билет :D :D :beer: Отново благодаря !
rusito95

Рейтинг: 1160

Назад към Други