А научил ли си се, че имаш и задължения успоредно с тез правила?

eMcKu написа:http://www.mtb-bg.com/forum////viewtopic.php?f=17&t=73356
Не мога да набера Боян, да не бъркам буквите
Едва ли - аз му набичих моментално минуса! Ай сиктирий от такива мрънкалници!Ozzie написа:CaXky написа:На ози тъпото моментно състояние , никога ли не е положително та 1 път да ми даде плюс , а се минуси.![]()
два пъти съм гласувал за теб - веднъж с минусче на 30.05 и веднъж с плюсче на 07.06
сега доволен?
Сега ще изчакам технологичното време, за да мога гласувам, ще гласувам за някое рандъм мнение и ако след това още не ти е оценено мнението - ще ти флясна минус и на това! К'ви права имаш бе, т'ва да не е на дедо ти мандрата?! Това е частен форум с едноличен собственик и факта, че можеш да пишеш в него е привилегия, а не право! Както и възможността да те наказвам с толкова болезнените за теб минуси също е привилегия, с която разполагам за момента.CaXky написа:Както се казва в 1 реклама в ЕС имам права и трябва да ги отстоявам
![]()
Аиде спирам ( икам възмездие - +-че)
eMcKu написа:http://www.mtb-bg.com/forum////viewtopic.php?f=17&t=73356
Не мога да набера Боян, да не бъркам буквите
Night_Falcon написа:Продава се Manitou Travis Single 180 Instinct. Вилката е в перфектно състояние. Със 1.5 стержен е, върви със чашки Cane Creek за 1.5 чело и 1.5 стержен, лапа BONTRAGER Big Earl за 1.5. Цена - 750лв. Намира се в София, работя с Еконт. За контакти - на ЛС, скайп mast3rm1nd1 и телефон Боян.
Снимки ще кача по-късно.
Night_Falcon написа:Сега си излиза телефона! И не, не съм редактирал обявата нито 1 път.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
psixopat написа:Завърших девети клас с 5,31.Минавам нагоре.
Ти каква специалност си, че някои от нашите момчета се засилиха нататък?Burned написа:Като сме почнали - същият клас, но с 5,50.
did написа:Тук било пълно с отличници беееее...![]()
Gasolin написа: ами си използват главата за мн неща...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта