От какво може да е това насичане и може ли да се оправи? Благодаря ви предварително!!!

Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
marsa написа:Нямам идея каква е тая вилка "HL ZXR", но явно имаш луфт, понеже имаш двата симптома - насечен ход и... луфт.
Niksancho96 написа:Частта оцветена в червно, съвсем малко ходи назад, както е показано със стрелката.
Niksancho96 написа:marsa написа:Нямам идея каква е тая вилка "HL ZXR", но явно имаш луфт, понеже имаш двата симптома - насечен ход и... луфт.
В какъв смисъл луфт, и къде?
?сменяше ъгъла спрямо рамката
Niksancho96 написа:триите темата!
bikenoob написа:Здравейте,пиша тук за да не създ. нова тема .
Преди еднаа година си купиь Cross Enduro и още от начало знаех че тая вилка е боклук. Та въпроса ми дали можете да ми препоръчате няква вилка мама и тате да ми купат за коледа.
Висок съм 172 см и тежа 52 кг.
Мерси предварително !
Niksancho96 написа:Здравейте, горе посочената вилка, когато купих колелото (преди година) работеше много добре за вилка на крос. Онзи ден ходихме с един приятел (martiman96) малко из планината. Беше мокро и докато се прибирах забелязах, че вилката въобще не влиза, а даже сменяше ъгъла спрямо рамката и това ме уплаши. На следващия ден я разглобих и направих всичко както си му е реда и я сглобих. Заработи по-добре, но има насичане при влизането и излизането. И преди го имаше това насичане, но мислих че ще се оправи след разглабянето.
От какво може да е това насичане и може ли да се оправи? Благодаря ви предварително!!!
Niksancho96 написа:Здравейте, горе посочената вилка, когато купих колелото (преди година) работеше много добре за вилка на крос. Онзи ден ходихме с един приятел (martiman96) малко из планината. Беше мокро и докато се прибирах забелязах, че вилката въобще не влиза, а даже сменяше ъгъла спрямо рамката и това ме уплаши. На следващия ден я разглобих и направих всичко както си му е реда и я сглобих. Заработи по-добре, но има насичане при влизането и излизането. И преди го имаше това насичане, но мислих че ще се оправи след разглабянето.
An Alien Hoopajupe написа:Не приемам съвети от човек с Кондьо на аватара .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта