Безаварийно на всички!
  Безаварийно на всички! 

Реших, че вече е време да се запозная с най-актуалните координати на хижите, през/покрай които минава легендарната пътека. По-долу съм дал информацията, която намерих в нета, като стремежът ми беше тя да е възможно най-нова:
   Реших, че вече е време да се запозная с най-актуалните координати на хижите, през/покрай които минава легендарната пътека. По-долу съм дал информацията, която намерих в нета, като стремежът ми беше тя да е възможно най-нова: 
boris_borisov написа:Узана - Милена Ботева, туристическа хижа "Узана" - 0886 792 982, 089/6248593
 Само доби впечатления от х. Узана!
  Само доби впечатления от х. Узана!

boris_borisov написа: По последни данни аз планирам да тръгна на 2.07 вечерта, след работа, за Ком. Ако вали и времето е лошо, може малко да отложа старта, ще се действа според ситуацията...

, не се женя аз
, не се женя аз  ) и дотогава трябва да съм се върнал
  ) и дотогава трябва да съм се върнал  Добрата новина е, че вече не е проблем това, че ще съм сам, жената ме пуска
  Добрата новина е, че вече не е проблем това, че ще съм сам, жената ме пуска  Условието е само да й се обаждам периодично и на 17-ти да съм на сватбата
 Условието е само да й се обаждам периодично и на 17-ти да съм на сватбата  Така че, за n-ти път вече, ако някой иска да ми прави компания, това е датата, маршрутът е ясен, целта - също
 Така че, за n-ти път вече, ако някой иска да ми прави компания, това е датата, маршрутът е ясен, целта - също 

boris_borisov написа:Ком нова – 0896 688 532/533, 0995 380 426

boris_borisov написа:Тръгването ми на 2.07 вечерта за Ком май ще се окаже без алтернатива, независимо от времето тогава

Прогнозата за времето за тогава, както и за съботата, не е особено добра и, честно казано, малко ме е страх от гръмотевиците горе на Ком и над Петрохан, но... ще внимавам, пък каквото дойде
 Прогнозата за времето за тогава, както и за съботата, не е особено добра и, честно казано, малко ме е страх от гръмотевиците горе на Ком и над Петрохан, но... ще внимавам, пък каквото дойде  
  Иначе не тежи много, ама нямам читав кантар да го премеря точно. Колкото и да си казвах, че храната няма да е много, пак съм помъкнал 3 кила...
  Иначе не тежи много, ама нямам читав кантар да го премеря точно. Колкото и да си казвах, че храната няма да е много, пак съм помъкнал 3 кила...  То ядки, то фурми, то мед, то мюсли... Поне гладен няма да остана
  То ядки, то фурми, то мед, то мюсли... Поне гладен няма да остана  
  Тръгвам като аслан, дано да не се върна н...н
 Тръгвам като аслан, дано да не се върна н...н 

И все пак, поне за първите дни ориентировъчно го смятам така:
  И все пак, поне за първите дни ориентировъчно го смятам така:

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 29 госта