lastborn написа:Daniel Panev написа:Манол Минчев написа:Оплаквам се, че болките в китката ми се засилват!
Прави злобарките с другата ръка поне за известно време...
защо някой хора им викат злобарки ?
Не сме в темата за тъпи въпроси!

lastborn написа:Daniel Panev написа:Манол Минчев написа:Оплаквам се, че болките в китката ми се засилват!
Прави злобарките с другата ръка поне за известно време...
защо някой хора им викат злобарки ?
TeDo_BaPHa написа:Писна ми от турски сериали....
dbt_metal написа:....имам по-малка сестра![]()
...е, мисля, че това си е доста сериозно оплакване
downhiller542 написа:dbt_metal написа:....имам по-малка сестра![]()
...е, мисля, че това си е доста сериозно оплакване
Май не само ти, моята е голям дявол, порти, дразни, иска всичко![]()
![]()
Stancho написа:И на мен ми е интересно Bike Center колко още пъти ще ми казват: "Ми следващата седмица трябва да е тук."...Е това му се вика да се чувстваш виновен, че караш хубаво колело...
П.П. Майка ми ми вика: Вземи си евтино колело, та като се счупи да си купиш ново.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:Stancho написа:И на мен ми е интересно Bike Center колко още пъти ще ми казват: "Ми следващата седмица трябва да е тук."...Е това му се вика да се чувстваш виновен, че караш хубаво колело...
П.П. Майка ми ми вика: Вземи си евтино колело, та като се счупи да си купиш ново.
А какво точно чакаш? Понеже и аз съм "специализиран" и да знам ако случайно ми потрябва техен съпорт колко време ще почакам
teodorchy_sofia написа:НЯМА С КОГО ДА КАРАМ![]()
![]()
+1 :[PtD написа:Няма кога да карам
Antares написа:Не мога да намеря мнение на Сахку, на което да сложа минус :[
Antares написа:+1 :[PtD написа:Няма кога да карам
Gasolin написа:Най-сладкото същество на земята е на 20 минути с влак, а аз съм вързан в нас >.> Скайп пауър...
taurus13 написа:Да взема ли да се гръмна?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта