ivanski написа:А на мен ми е интересно ще дойде ли време някога да се събираме по 20-30 човека и да караме всяка седмицаАз нямам възможност много да излизам по черно щото колкото повече излизам колелото повече се разбива
DenisMutlu написа:Айде да измисляме някакво каране в събота по някакво нормално време след 10 с дължина 50+ километра.
milestone написа: в 9:00, което предвид жегата ми се струва даже късно
Svilen1809 написа:Охо Валенти - как е в Норвегия. Какво е Накамура някакво тамошно състезание
DenisMutlu написа:Имаш ли идея на какви пари вървят екипчетата там?
рс написа:Какъв рай ще е Норвегия, като вали през цялото време? Сега се поинтересувах, не е работа да си там.
Аз имам една Накамура да прашасва на балкона, струваше към 300 евро, но не в Норвегия - там цените ще са понадути.
"Накамура" са ми познати. Едно време велосипедите им бяха с много корави и леки стоманени рамки и подобаващ монтаж. Днес не знам какво правят. Дано са запазили традициите.valenti написа: А някой да знае нещо за МТБ Диамант и Накамура ( само тези марки за сега съм видял) много са популярни тук?
DenisMutlu написа:Айде да измисляме някакво каране в събота по някакво нормално време след 10 с дължина 50+ километра.
kubetata написа:DenisMutlu написа:Айде да измисляме някакво каране в събота по някакво нормално време след 10 с дължина 50+ километра.
до Поморие най вероятно с преспване ?? след 12-ти
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта