taurus13 написа:Аз съм в чудене дали да не си занеса задника към Лакатник да врътна до Миланово и да се спусна от Паметника и евентуално после да се транслирам на Бов и да кача до Заселе, след което да пусна и Вазовата пътека....ей така малко тренировка за Мусала...
Е..аз днес не съм карал и затова оптимизма ми е простен...
Reactor написа:Зогго се представи повече от добре,но понякога прекалената амбиция пречи на разума ..
![]()
Следващия път по добре![]()
azsa-bachinito написа:Соси (АКА таралежа) ти си ултимативната планинсковелосипедна машина, сцепи мрака, а след тва и светлината, евала![]()
![]()
![]()
![]()
. На следващите състезания те искам в 10-ката. Луд, луд, луд.
sos написа:Не съм писал до сега защото вчера не можех да си държа ръцете, а и от умора не можех да мисляЩаслив съм че завърших, на Ярема бях на една идея да се откажа
Но Радо вика "аре не се излагай, остават 30км."
Съжалявам че не изчаках групата, но наистина бях смазан
А се чудехте дали ще се справите, пък ни дръпнахте стабилно.
kojota написа:Браво на вас - молодци !- това си е изпитание 100 км
kapitanblood написа:Голям смях падна с тази"човка",аз за първи път,участвах в такова мероприятие,ама от друг горчив опит знам,че не е хубаво да си сам,друго е да има кой да ти каже и една дума дори,която е достатачна в такива моменти,за мен времето не беше от значение,важното беше хората с които съм трягнал да пристигнем на финала.
Едит:Сега започвам да тренирам,другата година Уотър,да му мисли..![]()
![]()
![]()
![]()
Vikingonbike написа:Много благодаря за съветите!![]()
По принцип внимавам и гледам да правя нещата както трябва. В случая напълно забравих за стълбите...![]()
За Локорско ще караме със sartor полека, тъй като и двамата сме начинаещи, пък ако някой иска да кара с нас - добре е дошъл![]()
Имам наколенки, а както изглежда и налакътници ще си взема. Ще си приготвя и малка аптечка.
Тъй като не съм карал там никога, ще съм нащрек и няма да подценявам трасето![]()
Пък и...време си беше за сефтето, докато не паднеш няма как да придобиеш някакви навици.
Още веднъж благодаря за полезната информация!
eminem94 написа:
Кога ще карате на Локорско ?
THEZOGGO написа:Ице, абе моля те, поеми грижа за тия младежи. Карал си на Локорско. Разберете се нещо и отидете заедно. Ти си по-запознат с терена.
PtD написа:@hlebarka, абе има там едни камъни, дето ТК няма и да помисли че могат да се минат с колело. Сигурно за тях става въпрос да се вардят новаците
hlebarka написа:PtD написа:@hlebarka, абе има там едни камъни, дето ТК няма и да помисли че могат да се минат с колело. Сигурно за тях става въпрос да се вардят новаците
Кои? Чакай, да не става въпрос за Лакатник?
Sartor написа:Днес беше доста изморителен ден - Срам не срам бутах на места, че ми се видя много нанагоре, а и имаше една страшна кака-планинарка, която си заслужаваше заглеждането.......![]()
Reactor написа:Демек бутахте след Кака -та а после се оплаквате,че сте се изморили...![]()
По всичко си личи,че макар и уморителен,деня е бил слънчев и весел![]()
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта