Модератор: Модератори в пазара
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
FUNN написа:voltagez
@voltagez я погледни на предната страница какво има за теб. Май незнаеш какво продаваш. Пуснал си тема, че продаваш плоча 42 зъба, а на снимката, която си дал плочата е с 38 зъба! Правиш такива въртели както си искал да прецакаш и момчето с диска от предната страница..
Миналата седмица ти ми каза да ти пратя плочата още на следващия ден. Аз не бях в града, където се намира плочата, но на следващия ден си отидох специално, за да ти я пратя. Вечерта като ти казах, че съм я пратил ти отговори: ''Е батее, за какво избърза..'' Ясно ми беше, че няма да я вземеш и за да не плащам 15 лева доставки по-добре за мен щеше да е да я вземеш и да ти купя бутонките, които продаваш, затова ти казах, че ще ги купя. Но ето, че днес ти заявяваш, че аз незнам какво искам! Е? След като проявяваш такова отношение към мен - няма да ги взема и това не е единствената причина. Една част на колата на баща ми се развали и понеже другата седмица заминаваме на море му дадох 100-те лева, които бяха за бутонките.
Това е всичко, което се случи няма повече да коментирам.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
kubetata написа:ivan4oo
Помъчи се да ми даде рамка със изядена резба за средното....![]()
kubetata написа:kubetata написа:ivan4oo
Върнах му рамката, сега си стои в еконт-монтана и въпросният Иван твърди че отива на почивка(в това прекрасно време) и че няма да може да вземе рамката, следователно аз няма как да си върна парите (120 лева с които мислех да си закупя РАМ хадртейл 2)
Сега стоим и чакаме....
kubetata написа:kubetata написа:ivan4oo
Върнах му рамката, сега си стои в еконт-монтана и въпросният Иван твърди че отива на почивка(в това прекрасно време) и че няма да може да вземе рамката, следователно аз няма как да си върна парите (120 лева с които мислех да си закупя РАМ хадртейл 2)
Сега стоим и чакаме....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта