did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:И кой е бета тестър на NFS WORLD![]()
![]()
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
barabum написа:И кой е бета тестър на NFS WORLD![]()
![]()
25thframe написа:... със сто набирания, сто кофички и сто лицеви опори ...
Аз се чудя дали мога или не мога да си плясна 50-на коремни преси на работното място25thframe написа:Денят започва ... със сто набирания, сто кофички и сто лицеви опори ... после продължаваме с тренировката.
DownHillara написа: нооо после ще ми завиждат като минавам с 50 по Драгалевските улици
Antares написа:Кабинета ми се заключва.
Antares написа:Кабинета ми се заключва.
SeSSion написа:Защо след определен час спират светофарите?
Alpina написа:Какъв е смисъла да седиш 60 секунди на светофар в 3 през ноща, когато през това кръстовище може и 15 мин да не премине кола?
Да не се казваш Саше?
Alpina написа:Какъв е смисъла да седиш 60 секунди на светофар в 3 през ноща, когато през това кръстовище може и 15 мин да не премине кола?
Да не се казваш Саше?
25thframe написа:сто кофички
Posted via mobile device.
Въпрос на гледна точка. Имам бюро, имам папки, разтегателен диван, два сървъра, които още не знаят, че ще са такива, лаптоп. Какво му е не-кабинетнотоkibikoff написа:откога на "ИТ кочините" им се казва кабинет?Antares написа:Кабинета ми се заключва.![]()
50 коремни преси не могат да ме уморят.ico 1 написа:Тогава по-добре си прави коремни преси на отворена врата, защото ако я заключиш и после излезеш изморен, колегите ти ще си помислят нещо.
azze написа:След като прочетох,че много коремни преси могат да навредят на гръбнака,спрях да ги правя.Не знам дали е вярно.
Ozzie написа:извинявай, амаааааа....да ти има нещо?
azze написа:100 кофички!?Аз повече от 7-8-9 на веднъж не съм правил и мога да изкарам макс. 3-4 такива серии,като във всяка следваща броят на кофичките пада. Комплексирах се от теб.
azze написа:Има ли на българския пазар наистина безалкохолна бира?Взех си Каменица "0%" (това пише с голямички цифри опред на кенчето),която реално има 0,3 % алкохол (написано с маалки букви отстрани).
azze написа:Има ли на българския пазар наистина безалкохолна бира?Взех си Каменица "0%" (това пише с голямички цифри опред на кенчето),която реално има 0,3 % алкохол (написано с маалки букви отстрани).
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта