Какво става тука бреее хора нямате ли си друго занимание освен да тормозите обществото с такива теми!
Айде да се почувствам и аз с принос към идеите - давам следния примерен маршрут, който никак не е лек и ще ви напомни бегло на Мусала: От х. Вада се тръгва към Ловна, после по 2-3 варианта може да се избута до езерата, най-красивия и приятния - по долината на реката, идваща от езерата (има страхотни водопади за къпане), а най-лесния вариант е през пътеката от Пионерска. От Вада дотам е 1 час умерено натоварване. За около 3 часа чисто се изкачват езерата (4 + с нормални почивки) и Зелени рид е ваш. Звучи лесно а? След Мусала ще ви се стори

Целия рид е караем, много е забавен, гледките преди да стигнете до него са незабравими, а по сипеите към езерата ще ви се възхищават всички пешеходци

Зелени рид се спуска до пътя малко под Вада.
Друг вариант е да стигнете с колите в района на Пионерска, но така края ще бъде с катерене от Вада към Пионерска.
Аз защо не планирам да дойда с вас? Вместо да ви го разказвам, да ви го покажа. Ей така, само заради вас нали. Засега съм с други планове, в петък ще знам окончателно.