teodorchy_sofia написа:Здравейте, моля не трийте темата, защото наистина ми трябва инфо, пък може да е полезна за някой, пък и е в "Други".
Та.. Гледам насам-натам някакви Iphone-и за по 130 и 220лв НОВИ и се чудя - как може преди да съм гледал за по 800, сега за 4-пъти по-малко?
Накрая разгледах по-подробно и се оказа, че това са китайски ментета - абсолютно неразличими от истинския, поне на външен вид, на работа не знам, защото не съм ползвал.
Някой има ли такова "Копие" на Айфон и доволен ли е от него?
Все пак чисто нов телефон, голям колкото ръката ми, с Touchscreen, WiFi, TV, Mp3, Video и др. трудно се намира за 200лв??
Как мислите? Дали си струва?
ico 1 написа:Купи си, ще откриеш доста разлики.
jd написа:Мисля, че там може да си намериш нещо втора ръка на прилична цена
Успех!
PtD написа:Да, много подходящо е да говорим за това безподобно дърво като за "нещо".
bluskanie написа:Хм, вече опипах 4-ката... и какво му е дървеното точно?
jd написа:Марто, няма да спорим (за Андроида, защото и там има много недомислици)!![]()
mulltex написа:Нямам идея на базата на каква платформа правите сравненията,
mulltex написа:но е значително по-добър/бърз и адекватен/ от WIndows Mobile
mulltex написа:За Андроид няма все още изградено мнение тъй като все още смятам, че е work in progress.
PtD написа:
От потребителска гледна точка най-важното е че АЗ нагласям телефона според МОИТЕ желания, а не се налага да ПРИВИКВАМ към нечии чужди виждания за това, какво БИ ТРЯБВАЛО да ми е удобно.
subritual написа:Вижте Моторола например.
joro55 написа:Не си взимай такъв телефон ще имаш само проблеми.За 2 дена му пада батерията и тъчскрийн-а е ужасен и малък.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта