kapitanblood написа:Здравей,ползвам същия багажник като този,слагал съм го на BMW седан,WV POLO хечбек и Ланчия Дедра(комби),пасва идеално на всички.Има настройка на ъгъла според капака,кукичките можеш да ги сложиш само отгоре и отдолу на капака,не се притеснявай ,че ще изпуснат.
П.П. Двете куки,които са за страничното придържане,едната от горе другата долу и си ОК>..![]()
Alpina написа:Този, който ползвам има заключване на захващащата скоба на външното колело, което също не е никаква гаранция, но все пак за да го/ги задигнат, трябва да дойдат с товарен автомобил или бая да си поиграят
Lambi написа:Единственото което ме притеснява е че долните 2 гуми на багажника лека се суркат по него, при дупки и т.н. има ли вероятност да надраскат боята според вас
mulltex написа:А Багажниците от този тип (осъзнавам, че нямат нищо с велосипедните):![]()
И те ли се откачат толкова лесно?
IVO Jordanov написа:Откакто си сложихме греди на колата и се оборудвах с багажник за покрива (най-евтиното Thule) съм пъти по-спокоен.
cholla написа:С теглич е много удобно, повече от колкото на тавана.
mulltex написа:Значи става дума за такова нещо:
В крайна сметка разглобяваш ли го за да го прибереш в автомобила, когато оставиш колата ?
mulltex написа:И още един въпрос - напречните греди сваляте ли ги, когато карате градско, имайки предвид, че почти всяка събота и неделя през лятото ще се налага да се ползвате?
coby написа:Здравеите. Колата ми е Лагуна комби и имах същия проблем за закрепване на багажник. Пластмасовата лаисна отгоре на капака не ставаше за закрепване на въпросните куки. И се принудих да си сложа теглич. Все още не съм си взел багажник но тия дни вече трябва да реша какъв ще е. Колебая се между http://www.escadra.bg/багажник-за-колело-Thule-Xpress-970/i480.htm или по евтиния вариант http://www.eshop-gorgona.com/catalog/pr ... cts_id=306. Варианта с теглич мисля че е по добър отколкото с греди на тавана. Но колегата вече е решил проблема.Някои да даде някакво мнение за двата багажника които съм харесал.
mulltex написа:Благодаря на всички и най-вече на Иво.
mulltex написа:Ще се насоча към модел на багажник за закачане на теглича.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 369 госта