TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Capoeira написа:Самото звучене на Ипод-а е супер незадоволително, а Итюнс все едно подписваш договор за душата си с дявола, знаеш от самото начало че рано или късно жестоко ще същаляваш. Факта че веднъж качена музиката на Ипод-а не може да се копира на друго ПЦ е просто феноменална простотия.
Daniel Panev написа:Последно какви слушалки търсиш? In-Ear?
BurNiNg_IcE написа:@Capoeira мерси за предложените модели, но нещо не ми хващат окото.. Капризен съм си...
Capoeira написа:Самото звучене на Ипод-а е супер незадоволително
BurNiNg_IcE написа:но нещо не ми хващат окото.. Капризен съм си...
25thframe написа:Ако, пък си чак толкова претенциозен моля, там хем ще си сигурен в качеството, хем ще си избереш цвят и дизайн, хем няма да се притесняваш, дали ще са ти удобни, защото ще "излеят" макета в твоето ухо.
25thframe написа:Bikerider![]()
@ Capoeira, твърде много негативизми, без да се аргументираш с нищо конкретно, освен за това, че вече качените файлове не могат да се трансферират на друго PC ( ако искаш да правиш filetransfer през ipod, просто копираш файловете директно на плеъра, без да минаваш през itunes ).BurNiNg_IcE написа:но нещо не ми хващат окото.. Капризен съм си...
Младеж, слушалките се поставят в / на ушите, и основното им предназначение е, не да служат за моден аксесоар.
За ear buds / in ear разгледай в http://www.earphonesolutions.com/, но е много добре преди да купиш каквито и да е, да ги пробваш ( ако има такава възможност ), освен за да се запознаеш със звуковите им качества, да провериш дали пък няма да са със форма, неподходяща за твоята ушна мида.
Ако, пък си чак толкова претенциозен моля, там хем ще си сигурен в качеството, хем ще си избереш цвят и дизайн, хем няма да се притесняваш, дали ще са ти удобни, защото ще "излеят" макета в твоето ухо.
Posted via mobile device.
BurNiNg_IcE написа:25thframe написа:Ако, пък си чак толкова претенциозен моля, там хем ще си сигурен в качеството, хем ще си избереш цвят и дизайн, хем няма да се притесняваш, дали ще са ти удобни, защото ще "излеят" макета в твоето ухо.
![]()
![]()
Такова нещо търсех!
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси много.
Capoeira написа:За това Зенхайзер са доста силни в средния клас
Capoeira написа: Няма как да убедя с думи някой който не е имал допир с RockBox, че пътя не е този...
Capoeira написа:Относно слушалките, колега не си прав, слушалките имат основна функция да възпоизвеждат звуков сигнал, всичко останало е второстепенно. Много малко да ти дреме как изглеждат слушаките, стига
NikolaZ написа:Продължавам да се чудя как ви се дават толкова пари за слушалки.Мойте за 1 година се прецакват каквито и да са.И винаги кабела се къса точно до букста
PtD написа:Е хайде, хайде, чак пък толкоз хубав звук не вади.
bikerider написа:PtD написа:Е хайде, хайде, чак пък толкоз хубав звук не вади.
Не съм твърдял, че вади най-добрия звук. Твърдя единствено, че за моите критерии е в центъра на триъгълника.
"Apple ме кефят страхотноДа се изправиш да обясняваш пред хиляди хора колко велика е новата антена при положение, че от месеци знаеш, че е боклук, да продадеш на 2 милиона хора неизползваем телефон и накрая да накараш калъфите да ти дадат още $30 за калъф е просто гениално. Тия дето карат фанатиците да си връзват динамит и да се гърмят имат още да учат от Apple."
bikerider написа:i
След тая изцепка с IP4, обаче.... не съм сигурен какво да мисля за нещата зад маркетинга им, но за маркетинга все още мисля само в положителни окраски
Както каза днес един приятел:"Apple ме кефят страхотноДа се изправиш да обясняваш пред хиляди хора колко велика е новата антена при положение, че от месеци знаеш, че е боклук, да продадеш на 2 милиона хора неизползваем телефон и накрая да накараш калъфите да ти дадат още $30 за калъф е просто гениално. Тия дето карат фанатиците да си връзват динамит и да се гърмят имат още да учат от Apple."
ico 1 написа:П.П. Не избирай велосипед само по цвят и лепенки, но ако твърдо си решил да е така трябва да знаеш, че червените са най-бързи.
bikerider написа: едва ли има много други такива плейъри на пазара.
skiman написа:Имат в комплекта резервни дунапренчета.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта