След малко тръгвам за Берковица /жена ми ще ме закара/, ще преспим на новата хижа Ком и утре стартирам по маршрута.
Дано лошото време не ме забави много.
За да се заплете интригата
 с Борис ще бъдем двама участници по трасето, а може би по-нататък и трима  /Ивеца - мой приятел също се готви да тръгне следващата седмица/.
 с Борис ще бъдем двама участници по трасето, а може би по-нататък и трима  /Ивеца - мой приятел също се готви да тръгне следващата седмица/.Хайде, стискайте палци! След това, ако експедицията е успешна, ще има и разказче със снимки.
Междувременно Лора ще драсва два-три реда тук, до къде съм стигнал.
Газ!

Каза, чее много кално и тези въпросни накладки мн го спират, защото постоянно ги навива или натяга
  Каза, чее много кално и тези въпросни накладки мн го спират, защото постоянно ги навива или натяга   така, че господа, ако някои има да пише тук, защото както той каза, а и е прав, едва ли в следващата петилетка ще му се отвори пак възможността за това начинание
 така, че господа, ако някои има да пише тук, защото както той каза, а и е прав, едва ли в следващата петилетка ще му се отвори пак възможността за това начинание   

- поне докато не се върне
   - поне докато не се върне   

Поздравления за Борис - не е случайно името му!
 Поздравления за Борис - не е случайно името му!  

и да не се е случило нещо
  и да не се е случило нещо   Днес се прибрахме, но искам да кажа на хората, които ще карат маршрута да се слязат малко на асфалт, защото се губи много време на търсене на следващата маркировка в радиус от 200 м във всички посоки. Освен това участъкът, за който говори Таня
 Днес се прибрахме, но искам да кажа на хората, които ще карат маршрута да се слязат малко на асфалт, защото се губи много време на търсене на следващата маркировка в радиус от 200 м във всички посоки. Освен това участъкът, за който говори Таня 

.
 . 
    Стискаме палци за хубаво време.
   Стискаме палци за хубаво време.