kojota написа:Някой с познания за пътечлите от Мургаш надолу ?!
Vikingonbike написа:E то е ясно, че сме за козите пътекиКажи къде ти е удобно за среща сутринта в неделя
kapitanblood написа:Vikingonbike написа:E то е ясно, че сме за козите пътекиКажи къде ти е удобно за среща сутринта в неделя
Пак на "Кравай",само,часът ще трябва да уточним,но мисля да е по раничко,ако ще ходим на вр.Мургаш,предлагам макс,рано да сме в Бухово,защото жегата,няма да ни прости,нагоре....![]()
Но,ще се съобразя с останалите.
Трябва да решим с теб,на самоход ли ще ходим или с рейса.Ако е на самоход,за 1 час мисля да сме стигнали в Бухово,а с рейса,трябва да се съобразим,че е неделя,и ще има много пътуващи,няма да удобно да нахълтаме 5-6 човека с колела....
![]()
Но,да изчакаме и другите да се изкажат....
П.П.Като се качим на Мургаш,ще помахаме на нашия ВОЖД Добри,който е на вр.Мусала(няма да казвам с кой)....![]()
Проблем с ранината нямам никакъв! Какъвто съм психопат и навитак и в 4 ще дойда
THEZOGGO написа:E, няма да е лошо да го оповестите и после официално в темата.
Освен ако не правите закрито каране по камъните.
Reactor написа:Ако в Събота колата и колелото излезнат от бокса,тръгваме за Локорско
kapitanblood написа:Reactor написа:Ако в Събота колата и колелото излезнат от бокса,тръгваме за Локорско
И това е идея,кои ще ходите?
sos написа:Ще ми помахате ама аз ще съм на по-високоА иначе отивам до си извоювам свободата за следващите дни
Reactor написа:kapitanblood написа:Reactor написа:Ако в Събота колата и колелото излезнат от бокса,тръгваме за Локорско
Който иска да покараме в тази посока
Няма предварителен план![]()
![]()
Идея която ще разработим в движение дет се вика
kapitanblood написа:Reactor написа:kapitanblood написа:Reactor написа:Ако в Събота колата и колелото излезнат от бокса,тръгваме за Локорско
Който иска да покараме в тази посока
Няма предварителен план![]()
![]()
Идея която ще разработим в движение дет се вика
Тогава,предлагам да направим едно Локорско,не съм ходил отдавна,а и трябва да уважим Йоско,някой против ЛОКО???
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта