Ето я и нея:

Uploaded with ImageShack.us
Някакви предложения каква и е цената.
zul написа:Името на модела май говори достатъчно...
Migel написа:Марто от Drag ще каже повече за рамката, все пак доста време я кара вече и доколкото ми е споделял е една изключителна рамка.
zul написа:Migel написа:Марто от Drag ще каже повече за рамката, все пак доста време я кара вече и доколкото ми е споделял е една изключителна рамка.
Марто от DRAG е съвсем нормално да ти каже, че рамката DRAG Junk е изключително яка
viko27_dr написа:Защо всеки който види някаква тема във форума трябва да изказва мнение без дори да е виждал дадено нещо, да не говорим за пробване. Който поне малко разбира ще различи Cr Mo от Alu. Аз съм карал колелото на Марто и е много яко, чакам с нетърпение да пристигне рамката и да си сглобя едно такова
CrateEngine написа:"По-рано тази година Мартин Марков от Drag Racing направи първият Back Flip в България в дисциплината Dirt Jump.
Мартин използваше именно тази рамка прототип - Drag Junk."
А какво стана с хората които направиха първото 360 или първия барспин на дърт както и още сумати други трикове. Доста смотана политика да си рекламират рамките с един бекфлип
viko27_dr написа:Защо всеки който види някаква тема във форума трябва да изказва мнение без дори да е виждал дадено нещо, да не говорим за пробване. Който поне малко разбира ще различи Cr Mo от Alu. Аз съм карал колелото на Марто и е много яко, чакам с нетърпение да пристигне рамката и да си сглобя едно такова
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
verk написа:Тия луди ли са бе 2150.Поне да беше с ДЖ1.За тия пари +100/150 лв може да се сглоби Дартмоор коди с дж1 и сичко дартмоор бе.Което е пъти по добре.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта