subritual написа:Чудя се дали да пробвам kool stop с диск avid G2. Дали са подходящи нямам представа![]()
Досега все съм търсил и взимал оригинални накладки.Какво ще ме посъветвате?
Преди като имах бб5 и ги гледах, ми направиха неприятно впечатление,че феродото е по-малко отпред-назад по движението на диска.
DTD написа:.... от 3 месеца интензивно и все още няма знак за износване на накладките, карани са на Сопот също...
bikerider написа:А колко струват? Моите фаворити засега са Clarks.
SeSSion написа:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=35413 На стария ми Еликсир бях сложил такива и са много добри от към спирачна сила(по- добри от оригиналните), не знам как са с износването, защото ги карах малко. За Еликсира бяха 9 евро и определено си заслужаваха. При следващата смяна на накладки, задължително ще съм с такива.
DTD написа:Карам kool stop на задната джуси 7 със ротор алигатор /тия с големите дупки, които ядат феродото много бързо/ от 3 месеца интензивно и все още няма знак за износване на накладките, карани са на Сопот също. Откъм спирачна сила са супер предвид ротора, с който е спирачката, мога да кажа, че за тия пари по-добро в България едва ли ще се намери.
screamBoy написа:4 комплекта за около 44 лева, + 18лв доставка ... 62 лв
хм
някой да иска 2 комплекта синтеровани кларкове ?? за около 31-32 лв ако правилно изчислявам
ама заплата взимам на 10-ти и ще е след това
а, да - и да е от софия че да се видим f2f и да разменим пари за стока ^_^
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта