Модератор: Модератори в пазара
kubetata написа:kubetata написа:kubetata написа:ivan4oo
Помъчи се да ми даде рамка със изядена резба за средното....![]()
Върнах му рамката, сега си стои в еконт-монтана и въпросният Иван твърди че отива на почивка(в това прекрасно време) и че няма да може да вземе рамката, следователно аз няма как да си върна парите (120 лева с които мислех да си закупя РАМ хадртейл 2)
Сега стоим и чакаме....
По последно сведение рамката утре ще бъде при първоначалният и собственник ivan4oo и аз ще си получа парите.
сега да видим дали това е истина или не.....
ninjea написа:daf4ov
продаде пружина за 222мм шок като твърдеше, че е било изтъркан надписа и че пишело 450 или 500 лбс. Стори ми се прекалено твърда за 500лбс и се консултирах с монтьор, който се занимава с ДХ колела. Стигнах ме до извода че няма как да е под 550лбс, ако не е и повече. Като питах продавача daf4ov, той обясни как никога не е имало надпис с колко лбс е пружината и как по него преценка било някъде там, около 450-500лбс. Получава лоши отзиви от мен не заради това дали наистина е било 400лбс или 5000лбс, а за това, че не е описал продажбата си както е било.
Той каза, че би си прибрал пружината, но нямал пари. В същото време пуска тема, че си търси нов дерейлор, следователно би трябвало да има пари.
ninjea написа:daf4ov
продаде пружина за 222мм шок като твърдеше, че е било изтъркан надписа и че пишело 450 или 500 лбс. Стори ми се прекалено твърда за 500лбс и се консултирах с монтьор, който се занимава с ДХ колела. Стигнах ме до извода че няма как да е под 550лбс, ако не е и повече. Като питах продавача daf4ov, той обясни как никога не е имало надпис с колко лбс е пружината и как по него преценка било някъде там, около 450-500лбс. Получава лоши отзиви от мен не заради това дали наистина е било 400лбс или 5000лбс, а за това, че не е описал продажбата си както е било.
Той каза, че би си прибрал пружината, но нямал пари. В същото време пуска тема, че си търси нов дерейлор, следователно би трябвало да има пари.
hitar_potar написа:пък и ако си търсил пружина 500 либри, не виждам проблем да караш и с 550 - разликата мисля не е голяма.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта