Или тук:
http://www.pss.bg/forum/viewtopic.php?p=81527#81527
joropc написа:Картата ще може да се закупи и от всички работещи хижи в района между х. Вежен до х. Мазалат.Това всъщност е и периметъра, който покрива самата карта.Относно тиража,.... ще има достатъчно.![]()
Хартията на която е отпечатана е с защитни от намокряне и прокъсване свойства(това, разбира се в разумни граници)
И за да няма спекулации относно това дали съм нечии рекламен агент с цел печалба, искам да уточня, че това не е така.Идеята за създаване на картата НЕ Е подтикната от "финансови" чувства.Който обича планината, ще ме разбере!![]()
Боян Бановски написа:Рекламен или не, щом си помогнал за създаването и-супер си! НЕ МОЖЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА ТАКАВА КАРТА ! В Троян къде ще се продава?
joropc написа:....Хартията на която е отпечатана е със защитни от намокряне и прокъсване свойства(това, разбира се в разумни граници ..
sensation_blue написа:Жоре може ли да дадеш инфо от къде да си я поръчам?
mentalhead написа:Всичко това е много хубаво, но няма да е лошо да се даде линк към някоя снимчица на картата, че да знаем точно какво търсим
Това ли е картата?
icemanlovers написа:Аз преди година си купих 2-ве карти,но не оправдаха очакванията ми....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 368 госта