Стратегия на МВР

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Стратегия на МВР

Мнениеот Alpina » Пет Юли 23, 2010 9:41 am

Хах - в група? И по ЗДП? :rofl:

рс написа:50 човека могат прекрасно да карат по правилата за дв по пътищата.

Пръснати по територията на един град, или ако са разделени в групички по максимум 3-ма поне на нимимум 50 метра една от друга...
Така може, ама заедно :rofl:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот kapitanblood » Пет Юли 23, 2010 9:54 am

рс написа:50 човека могат прекрасно да карат по правилата за дв по пътищата. Каските не са необходими според горните.
Всичко това може да стане и якой ден ще стане, но няма смисъл да си даваме зор и да губим време за гнусната ни родина.
Има си институции, които формират държавата, и чиято функция е да организират нещата. Но са прогнили. МВР примерно. Добра идея е да имат стратегия, дори тази сегашната е чудесна на фона на нищо друго.

Тука,нещо бъркаш,Родината ни е прекрасна,много други държави дават мило и драго,да имат нещата ,които са ни дар от Бога...ние си я направихме гнусна.....с тези политици,с безотговорноста си към всичко,нямаме дори елементарната съвест,да пазим изграденото до сега..
В сегашното си състояние,пътищата,са предпоставка,за нарушение от страна на велосипедистите...
Каските ,са личен избор за безопастност,не трябва закон ,за да ти уври главата,че това е само за да ти запази живота и здравето.....има ли закон за протекторите, броните и ФФ,при даунхилърите???---НЯМА,но ги слагат за да си запазят здравето и кокалите в изправност.... :nuts:
ИзображениеDЪrty Muddy
Аватар
kapitanblood

Рейтинг: 1998

Мнениеот bikerider » Пет Юли 23, 2010 11:21 am

рс написа:сегашната е чудесна на фона на нищо друго.

Аха. Значи ако се изсера на средата на улицата това ще е чудесно украшение на фона на нищо друго, така ли? Тая басня, че трябва да се прави нещо, за да се подобрят нещата е глупава. И нелогична. И е твърде разпространена сред хората, за да се оправим. Напротив - точно заради нея затъваме все повече и повече в хаос и пълна импотентност за решаване на проблеми.

За да се подобрят нещата трябва да се търсят РАБОТЕЩИ решения. Не имитации, не експерименти, не тестове с опитни зайчета. В същия ред на мисли това лайно, наречено "стратегия", което поставя проблема с видимостта на ПОСЛЕДНО място само ще навреди. Бъди сигурен.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот gyndi » Вто Авг 17, 2010 3:29 pm

Аз не виждам нищо смущаващо в стратегията. Вместо да мрънкате и пишете в форума, що не пратите едно официално отворено писмо до сътветното ръководство, което гo е изготвило, както и до няколко медии?
Съответно маркирайте с какво не сте съгласни и опишете какво мислете, че е приоритетно и трябва да залегне в стратегията.
Евъла, за предложението пич! Не съм бил досега в Амстердам, но една колежка беше и ми разказа страхотни историйки, по важното в случая е, че велосипедите са повече от автомобилите (бях гледал по БНТ кмета на Антверпен ходеше с колело на работа) Сега, понеже аз я пуснах темата съм на мнение, че нема да откриеме ТОПЛАТА ВОДА!!! Накратко казано, не е е ли супер лесно "да учиме наизуст" от холандския опит и да ПРОБВАМЕ да го направим тук действащо и ефективно придвижването на велосипед? Ако има някой на когото му се занимава с тази кауза, работата съвсем не е лека и подкрепям този пич :deal: bike - rider цитирам : "[/i]Тези нещо не се правят отдолу, оправят се отгоре. Не искам да ти обяснявам колко жалби съм подавал до КАТ за абсолютно елементарни неща, дори не съм получавал отговор. Та ти си приказвай на теория като Менда Стоянова... "ние тук коментираме нещата на практикаче нещата се правят отгоре "А з Визирам Община, НПО и други институции, но не сме ли пряко засегнати в случая ние ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ? Искам да кажа инициативата би трябвало да се подеме от същите с предложения, мерки и съгласуваност между институциите и гражданското общество.
Аватар
gyndi

Рейтинг: 1310

Мнениеот veskoz » Вто Авг 17, 2010 3:40 pm

gyndi написа:...гражданското общество.
Такова, за съжаление, Савич - нЕма. :dontknow:
gyndi написа:съгласуваност между институциите...
...и такова нЕма... :dontknow:

п.п.
gyndi написа:ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ...
...не би трябвало и такава дума да има :peace:

За откриване на топлата вода не може да става дума в България, защото за съжаление, ние откриваме само мръсния й аналог. Всичко вече е измислено (при Нас преиначено). Прилагането ли?! Хм... въпрос на интереси и милиони левове, разбира се. :dontknow:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот gyndi » Вто Авг 17, 2010 4:03 pm

малко оптимизъм очаквам да "полъха" и отгоре нищо не пада нали знаеш?! :popcorn: ОТ ЕС и НПО се дават пари за подобни инциативи, важно е да си размърдаме трибуквените си положения, пак казвам нема лесно.
Аватар
gyndi

Рейтинг: 1310

Предишна

Назад към Общ форум