taurus13 написа:А ако знаете как гърми пиратка затворена в половин-литрова пластмасова бутилка от вода.....ама това не е за кучета, а за носорози....
EccentricMOTION написа:Извода: отстоявайте позиция
EccentricMOTION написа:Връщам скорости, въртя като луд...
pe60t0 написа:EccentricMOTION написа:Извода: отстоявайте позиция
http://www.youtube.com/watch?v=f6ru7QLEYD4
Cesar Millan, психолог по кучета. Невероятни изпълнения има тоя човек, буквално ги омагьосва.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Niksancho96 написа:Мен засега са ме гонили само в градска среда, но имаше един случай с едно хъски и една немска овчарка на реката. Беше малко тесничко и затова техниката ми беше:
1. Слизам от колелото
2. Чакам да се появи собственик
3. Ако т.2 не подейства започвам да бутам
Друг начин е да имаш една малка хладилна чанта в раницата и в нея да има 4-5 кремвирша или една пържола
Не съм чувал за тези кучегон свирки, а за спрейовете само за хора, но трябва да ги пробвам. Защото аз и martiman96 ходиме да спускаме някъде към 6 часа на хижа Враца и там постоянно има хора с кучета от сорта на немски овчарки, хъскита, всякакъв вид улични превъзходни и така.
kapitanblood написа:Ето и цена,незнам,до колко помага това чудо,но все пак е 30 лв,не е излишно да имаш едно такова под ръка или в раницата.
teodorchy_sofia написа:kapitanblood написа:Ето и цена,незнам,до колко помага това чудо,но все пак е 30 лв,не е излишно да имаш едно такова под ръка или в раницата.
Да, точно това е! Мога да гарантирам, че помага. Дори може да го пробвате на куче, което нищо не ви е направило. Както си лежи, натискате копчето и то бяга. Явно го дразни този звук.
Препоръчвам го на всеки, който го е страх от кучета, или пък минава често през такива места, където се въртят.
Joker_Here написа:Точно това си мислех и аз... Ами ако това нещо вместо да прогони кучето.. го ядоса още повече?Тогава какво правим...
Joker_Here написа:Точно това си мислех и аз... Ами ако това нещо вместо да прогони кучето.. го ядоса още повече?Тогава какво правим...
gofren написа:Joker_Here написа:Точно това си мислех и аз... Ами ако това нещо вместо да прогони кучето.. го ядоса още повече?Тогава какво правим...
http://www.google.bg/images?q=praying&o ... =bg&tab=wi
mirror написа:аз си нося телескопична палкапреди няколко дни се наложи да я вадя заради 5-6 кучета които ми налетяха докато си карах
само докато щракне паклата и улицата се опразни
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 370 госта