Ако пиша на грешно място, извинявам се предварително.
Скоро ми откраднаха колелото, затова искам да си купя ново, проблема ми е, че нищо не разбирам. Реших да се разровя в нета, за информация, но единственото което стана е съвсем да се объркам, вилки, рамки, спирачки...........пълен хаос.
Търся си колело, до 500 лв., предишното ми беше "Scott" и бях много доволна от него, но втори път няма да дам толкова пари за колело, за да ми го откраднат.
От всичкото четене в нета разбрах, че за тези пари няма да си намеря нещо добро, но все пак дайте съвет, какво колело да си взема, харесала съм си две за сега, " Drag Freeborn Disc" и "Raleigh Integro" (този газов амартисьор малко ме притеснява, дали е по-добре от обикновен или по зле, ако някой е запознат, да сподели мнение), надеждни ли са тези колела, или да продължавам търсенето? Решението ми не е твърдо, просто за тези пари ми харесаха тези колела, но ако имате нещо по-добро в предвид, казвайте.
Колелото ми трябва за градско каране (то си е все едно off road каране) предимно и от време, на време спускане по Витоша.
Ако може по-бързо да ми дадете съвет, защото лятото си отминава бързо.
Мерси много.