Ами опитах се да го направя по-добре, но.....
Ето какви са симптомите силно изнесен водача настрани и дясната вътрешна част опира във веригата. И при трите венеца, всъщност при най-малкия на стърже, но въобще не ще да го прехвъли до там. Слагам го на скоростите на първи венец, също така преместих веригата на първи венец. Въобще не мога да разбера логиката на тия винчета. Ако ми избистрите тая логика, може и да се справя. Иначе само да ви обяснявам къде стърже... няма смисъл. Та какво точно правят винчетата? едното го разбрах- движи водача наляво и надясно, но другото? Как мога да накарам водача да се движи с по-голяма стъпка? Защо като преместя на втори венец и винчетата не влияят?
Благодаря ви предварително за отговорите. Съжалявам за тъпите въпроси, но явно трябва да се сблъскам с това, за да го разбера.
Забравих да уточня, че прочетох статията по въпроса как да си наглася дерайльор, но явно нещо изпускам.
сбъркал съм категорията, съжаряма за което. Може модератора да изтрие темата, утре ще ми помогнат с проблема. Сега успях да закърпя нещата прилично.